Petra Palomäki

tiistai 21. tammikuuta 2014

BUDAPEST!

Päätimme vihdoin siskoni kanssa toteuttaa meidän yhteinen matka ja Barcelonan sijaan lähdemme Budapestiin! Miksi sinne? Siskoni on ollut mooonta vuotta matkaoppaana, ja Barcelona on vähän niin kuin nähty, joten se keksi, että mennään jonnekin aivan muualle, missä on hienoja nähtävyyksiä, halpaa ja hyvä keli, eli Budapest!


Lähdemme matkaan 18.2 ja palaamme 22.2, eli lyhyt loma, mutta aion ottaa aivan kaiken irti siitä reissusta! Tämä vuosi tulee olemaan todella matkustuspainoitteinen, sillä melkein heti Budapestin reissun jälkeen lähden valmentautuun Portugaliin ;)! Siitä sitten lähempänä lisää ja kun matkat on varattu!


Olen ihan intoa piukeena matkasta! En ole ikinä sielä käynyt, ja ensimmäinen reaktio oli, kun Terhi sanoi, että lähemme sinne oli: Missä se on...? Juu ei ihan heti välähtänyt, että aah sehän on Unkarissa :) tässä vähän kuvia Budapestista! Pitää hieman opetella Unkaria (muutamia perussanoja), että osaa jotain vastata sielä :D




Tällainen on meidän 4* hotelli! ;)

4 yötä lapsiystävällisessä Budapestissa, majoitus 4-tähden hotellissa. Lahjakortti voimassa 28.12.2014 asti!

4 yötä lapsiystävällisessä Budapestissa, majoitus 4-tähden hotellissa. Lahjakortti voimassa 28.12.2014 asti!

4 yötä lapsiystävällisessä Budapestissa, majoitus 4-tähden hotellissa. Lahjakortti voimassa 28.12.2014 asti!
pääsen myös salille ;)
Onko kukaan teistä käynyt Budapestissä?


17 kommenttia

  1. Minä olen. Mukava paikka, nauttikaahan reissusta

    VastaaPoista
  2. Oho, lähetin kommentin vahingossa kesken kirjoittamisen. Mutta siis nauttikaahan reissustanne. :) Käykää ihmeessä siellä olevassa hienossa suuressa kylpylässä, en enää muista sen nimeä, mutta on käymisen arvoinen! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Juu katselin, että sielä on sellainenkin hieno kylpylä! Onko sulla mitään vinkkejä näin ensikertalaiselle Budapestissä ;)?

      Poista
    2. Eipä tuu mitään erikoista mieleen, me oltiin siellä ratsastuslomalla lähellä Budapestiä ja maastot oli kyllä mahtavat! Sitten olimme juuri Budapestissä pari päivää ja siellä olimme kylpylässä, kävimme sankareitten aukiolla, markkinoilla jne. Kiva paikka kyllä :)

      Poista
    3. kiitti vinkeistä ;)) pitää käydä katsomassa!

      Poista
  3. Minäkin olen. Ihana paikka ja kivoja nähtävyyksiä. Ps. Jos lähellä on ratsastus paikka niin suosittelen tai menemään vaikka vaellukselle ;)

    VastaaPoista
  4. mäkin olen käynyt, tosi kiva paikka oli :)

    VastaaPoista
  5. Mä olen käynyt joku parisen vuotta sitten Budapestissa! Aivan ihana paikka, ja jos joskus lähden reilaamaan tai muuten vain ulkomaille niin kyllä tosiaan aijon sinne takasin mennä! Ihana paikka ja ihania ihmisiä :) Suosittelen!

    VastaaPoista
  6. Käytiin äitin kanssa vajaan viikon kaupunkilomalla siellä kesällä 2012. Kaupunki oli aivan ihana ja tosi "turvallisen" tuntuinen - ei tarvinnut iltaisin pelätä, että joku hyökkää nurkan takaa... :D Ajankohta meillä oli vain ihan väärä, kun mittari näytti joka päivä ainakin +40 astetta !!

    Kuuman ilman takia ei kauheasti nähtävyyksiä kierrelty. Käytiin kuitenkin sellaisella jokiristeilyllä, joka oli tosi hieno illalla ! Näki sen upean monta sataa metriä leveän Parlamentti-talonkin. Muuta nyt ei oikein tule mieleen reissusta.

    Mukavaa matkaa ! Muista kuvailla reissussa, että voit tännekin laitella jotain otoksia näytille... ? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Huhu hiukan oli sitten lämmin! :o onneks nyt sitten ole niin kuumaa ;) otan tietekin koko viikon kuvia ;)!

      Poista
  7. Just viime vuoden lopulla olin ;) Lämpimät kengät ja kaupungille kävelemään, upeita rakennuksia ja ihania putiikkeja! Varoitan kuitenkin että paikalliset eivät välttämättä ole kovin ystävällisiä.. Kaikki mukavat ihmiset ketä me tavattiin, ei olleet alunperin unkarilaisia. Jos olette kuulleet Budapestin maineesta kylpyläkaupunkina niin älkää pettykö.. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha joo :D ei olla kuin neljä päivää niin nautitaan sen minkä ehditään ;)!

      Poista
  8. Vai että Portugaliinkin! Mitäpä jos tuot taas yhden lusitanon sieltä mukanas! :D Mutta erittäin hyvää matkaa :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha en vielä :D sitten kum tartten urcon jälkeen kouluhevosta sittrn haen ;) ensin tuo tessan varsa tulee perheeseen ja varsa ja zeus menee uuteen kotiin :D

      Poista