Petra Palomäki

sunnuntai 4. elokuuta 2013

Luvia kansalliset estekilpailut

Tänään oltiin Heidin kanssa heppoineen (Uffe & Lara) Luvian järjestämissä kansallisissa estekilpailuissa. Tietenkin, me ei menty kansallisia luokkia vaan 90cm luokat ;)

Uffe oli jo verkassa super. Kuumuus otti kyllä hieman energisyyttä pois, mutta silti uffe tuntui hyvältä hypätä. Kunhan muistin ennen estettä ratsastaa kaarteessa ja odottaa niin meni todella hyvin! Me lähdettiin sijalta yhdeksän ja Heidi oliko muistaakseni viidestoista. Lara oli ihan villi ja innoissansa ;)

Kun päästiin radalle herra oli hieman kyylä. Oli muureja ja portteja ja eka este oli muurieste. Se sen pieni kyylääminen veti välillä sen hypyt hieman mataliksi, mutta ei se kai jaksanut hypätä kun oli ne kyllä aika pieniä esteitä :D olisin halunnut mennä metriin jos olisi rahapussi sallinut! Sen verran tuntui hyvältä!
Kaikki esteet uffe meni puhtaasti ja itseäni ihnottaa, kun radalla mokaan niin paljon. Pitäisi säilyttää perusradalla se sama tyyneys kuin verkassa ja uusinnassa vasta päästää "hanat auki" ittellä :D noh kai mä joskus osaan ;) Uffe veti nopean ajan ja tehtiin me aika tiukkoja teitäkin sen eteen ja lopulta 4.sija tuli 28:sta ratsukosta! Hyvä siika!

p.s. Ostin vihdoin kauan kuolaamani kisapaidan Hööksiltä ;)! Aivan huippu hyvä!!

Väsynyt mutta ylpeä herra ;)

6 kommenttia

  1. Uffe on kyllä oikein hieno mies! :3

    VastaaPoista
  2. vielä en kerennyt videota tsekkaamaan, mutta hieno sijoitus ja niin sympaattinen tuo kuva <3 Hienoa, että uskallat rehellisesti täällä kertoa että oma ratsastus ei ole aina täydellistä :D Kun tietää omat haasteensa niin pääse kehittymään, ja se antaa tälläisille pikkuharrastelijoillekin vähän tsemppiä, että ei sitä kukaan ikinä ole valmis ja täydellinen ratsastaja :)
    Hurjasti tsemppiä ja onnea seuraaviin kisoihin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! Tiedän hyvin virheeni ja yritän parhaani mukaan niitä korjata joka kerta paremmiksi mutta aina ei onnistu :) eiköhän täatä pikku hiljaa vuosien varrella opi, olenhan ratsastanut vasta 9 vuotta :D

      Poista
  3. Hei. Kiitos kivasta blogista ja onnea hienosta suorituksesta :) Kisapaita näyttää hyvältä! Olen päivittämässä omia kisavarusteitani ja ajattelin tiedustella mistä sinun kisatakkisi ja housusi ovat? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon :) kaikki olen ostanut hööksistä ja senkin takia kun hööks meitä sponsoroi ;)

      Poista