Petra Palomäki

torstai 4. heinäkuuta 2013

Pikapostaus tästä päivästä!

Tänään käytiin Samin kanssa hakemassa Hööksistä vihdoin se minun sponsoripaketti! Tosiaan Hööksistä kysyttiin minulta, suostunko jos Hööks sponsoroisi minua tänä kautena ja tietenkin suostuin! Rakastan kaikkia Hööksin tuotteita ja minulla joka ikinen kestänyt. En ymmärrä kuinka monet sanoo, että ei ole tämä ja tuo kestänyt, mutta minulla on. Jos varusteita hoitaa hyvin ne myös säilyy ;)

Noh, tässä kaikista tuotteista kuvia! Uffe sai olla mallina teille, koska sillehän näistä osa tuleekin! Mukaan tuli siis fleece- ja villaloimi, riimu, ratsastussukat, estehuopa, kaksi lippistä ja sadeviitta (meinaan todella kätevä kisoissa!).
Sitten tietenkin ostin itsekin jotain sielä ja mukaan tarttui kauan haaveksimani ratsastuskypärä ja tessalle uusi remonttiturpahihna!
Sitten kun oltiin päästy Hööksistä asioimasta, niin suunnattiin Koskikeskukseen hieman kierteleen kauppoja. Ja kun Sami on mukana se tietää sitä, että mennään varmasti kaikkiin urheiluliikkeisiin. Onneks sain sen mukaan korukauppoihin ja yhteen lempikauppaani eli Stadiumiin ;)
Koruliikkeistä mukaan tarttui korvakorut, kaulakoru ja ostin vihdoin kellon itselleni. Ihan perus musta, ja kellon reunalla menee bling bling rivistö. En jaksanut siitä ottaa kuvaa :D

Stadiumista löysin uuden pinkin urheilutopin, sitten treenikassiin lenkkareille pinkin suojapussin, uudet urheilushortsit ja kaksi paria Puman sukkia! Ihania ;)Mitä sanotte tästä Hööks ylläristä ;)?

8 kommenttia

 1. MITÄ?! Siis mistä hööks sai susta tietää? Ja mulla sama, mulla kestää kaikki hööksin jutut, mut en tajuu miks muut valittaa.. Ja hei oikeesti, kerro ny ees jotai!:Dd

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä ystävä Hööksillä töissä ja sai sen kautta meitä esille :)! Ei kai siinä muuta sen kummempaa kerrottavaa :D

   Poista
  2. myös se, että käyt siel shoppaamas pari kertaa viikos ni voi vaikuttaa jotain.. :D

   Poista
 2. Toi kypärä!! Voi juku kun tuli jo hommattua uusi kypärä :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. oikein kerranki luen sun blogia ni kommentoitten kunnolla: mä kuolin kateudesta ku näin sen kypärän tallis :D oon jopa harkinnu sitä mut toisaalta ää.. en osaa päättää!

   Poista
  2. Mä odotan sun postauksias! Mä sanoin sillo kaupassa et on hieno ja sä vaan :no en tie....... " niin!

   Poista