Petra Palomäki

lauantai 11. toukokuuta 2013

Hups!

Todellakin hups! En ole ehtinyt missään vaiheessa päivitteleen blogia enkä nytkään ehdi! Tänään kuitenkin on kenttäkisapäivä ja siitä lisää illalla. Meillä startti vasta 16 maissa :) aurinko paistaa ja hyvä fiilis! 

Kävin nyt aamusta ratsattamassa kaverin 4-vuotiasta ruunaa ja pienen sikailun jälkeen herraha kulki todella hyvin :) kokeiltiin hypätä pieni ristikkokin! Hieno mies olis kyllä! Kuvia myöhemmin.

Tosiaan pikapäivitys viikolta. Uffella olin keskiviikkona Kallen valmennuksessa ja saatiin mahtavat vinkit nyt tämän päivän koulurataa varten :) eli hyvin meni!

Sitten torstaina oltiin Kallen estevalkussa meillä kotona ja tällä kertaa tessa ratsuna. Kun sai vauhtia ja omaa istuntaa kuntoon niin alkoi vähän sujumaan :) pitää välillä vaan muistuttaa jarrujen paikkaa tessalla...huoh.

Eilen käytiin Heidin kanssa maastoilemassa ja järvessä tesaalla ja laralla. Neitiä pelotti vesi mutta uskalsivat lopulta mennä veteen :)

Zeuksella mennyt silellää koulua ja oikein hyvin mennyt. Urcolla alkuviikko oli huippua ja eilen iski sikailu laukanvaihtojen kanssa. Lopulta muutama onnistunut mutta niitä pitää treenata huomattavasti enemmän!

Tässä pikapäivitys! Lisää kisoista tosiaan illalla :)

4 kommenttia