Petra Palomäki

tiistai 30. huhtikuuta 2013

Vappua!

Minä ja kaikki meidän hepat toivottavat Petran blogin lukijoille oikein Hyvää Vappua! Muistakaa olla kiltisti vaikka välillä ne aivot jätettäisiinkin narikkaan ;)
Olen siivonnut koko päivän meidän taloa, onneks äiti auttoi nimittäin yli 300m2 talo ei ole helppo nakki varsinkin meidän 70m2 huone oli kuin pommin jäljiltä! En tajua miten oli taas päässyt tuohon kuntoon, onneksi nyt on jo puhdas!

Kävin tänään muuten uffella hyppelemässä Niinisalon maneesilla ihan pieniä esteitä mielenvirkistykseksi. Piti käydä maastossa, mutta sade haittasi menoa, joten päädyttiin maneesiin. Poika oli oikein hyvä! Nyt vielä juoksuttamaan urco ja zeus. Jos ehdin niin tessakin vielä! Huoh ! Aika mennää loppua kesken :o

Illalla nimittäin kavereita tulossa meille ja päästään nauttimaan kunnolla tästä Vapusta ;) en tiedä mitä tästäkään seuraa sen vaan tiedän että sekoilua!

11 kommenttia

  1. mites toi kun kuntoilet ahkerasti ja muistaisin sun puhuneen mm rasvanpoltosta (lihakset esiin jne), niin käytätkö alkoholia?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. juu kyllä kuntoilen ahkerasti ja poltan kyllä rasvaa aina treenissä :) mutta haluan kuitenkin välillä revitellä ja juoda alkoholia ;) ei se ole niin tarkkaa. Kun kuluttaa niin saa syödä ja juoda mitä vaan :) ainakin minulla ei näy missään

      Poista
    2. jos haluaisin tähdätä OIKEASTI jonnekin fitnesskisoihin, niin silloin harkitsisin alkoholin juomista, mutta koska juon niin harvoin (viimeiksi taisin juoda uutena vuotena) niin ei haittaa ollenkaan joskus jos juo :)vartaloni on kuitenkin hyvin lähtenyt edistymään vaikka syönkin kaikkia herkkuja ja juon välillä ;)

      Poista
  2. Olisi kiva saada erikoispostausta oreista ja niiden käsittelystä. Sait kuitenkin nuorena ensihevoseksi orin ja olisk kiva kuulla onko kaikki mennyt aina niin hyvin ja mitä tulee huomioida orin kanssa. Esim talutatko oreja ketju suussa tai onko sinulla raippa kädessä? Miten teillä toimtaan kun samassa tallissa on oreja ja tammoja? Onko orit pahempia keväisin ja joudutko komentamaan niitä usein?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. juu voin tehdä :) ehkä hieman naurahdin tolle raipan käytölle, meillä ei ikinä tarvittu orien kanssa raippaa käsitellessä :D mutta voin tehdä tästä pienen postauksen kun saan hyvin inspiraatioa ja aikaa :)

      Poista
    2. Eikö teillä sitten tullut missään vaiheessa tilannetta, että ori olisi päässyt ns. niskanpäälle? Miten te aina komensitte jos ne meinasivat ainakin näin kevään tullen villiintyä tammoista?

      Poista
    3. En ole missään vaiheessa päästänyt oreja kokeileen minun johtajan asemaa. Jos kokeilevat muistutan karjasulla tai näpäytän riimunnarulla lavoille tai turpaan. Uffe on vaikea taluttaa ja yrittää muilla nyppiä hihasta jolloin jos joku muu taluttaa sitä niin aina ketjuriimunnaru leuan alle.

      Poista
    4. Onko teidän orit niin hyvä käytöksisiä? (: Pärjäsitkö silloin kun sait Uffen niin ilman mitään ongelmia ? (:

      Poista
    5. Erittäin hyväkäytöksisiä. Zeus on todella orimainen ja sen kandsa pitää aina olla pomona :) urco on kisoissa tulinen, hirnuu ja esittää hienoa piaffea talutraessa mutta kun komentaa rauhoittuu vähän :) uffen kanssa ei ollut IKINÄ mitään ongelmaa eikä ole nytkään mun kanssa.

      Poista
  3. Ootko tehnyt jotain postausta sun ruokavaliosta? Mä haluun ehdottomasti parantaa omaa ruokavaliotani ja saada paremman kunnon, eikä kilojen kariseminenkaan haittaisi... :D Olisi siis tosi kiva lukee joku postaus siitä, mitä yleensä syöt?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minun ruokavalioni on todella huono verrattuna siihen millainen sen pitäisi olla :D herkuttelen aivan liikaa. Kaiken a ja ö on vesi, vähän hiilareita, proteiinia ja joskus herkkuja. Itte pyrin tohon mutta vaikeeta välillä tekee :D

      Poista