Petra Palomäki

sunnuntai 31. maaliskuuta 2013

Elämä hymyilee ja kesä saapuu!

Pahoittelen taas nämä pienet välipäivät tämän postaamisen suhteen, mutta nyt lupaan vetää itseäni niskasta kiinni ja jatkaa tätä kirjoittelua!

Nyt ei asiat voisi mielestäni mennä paremmin hevosten suhteen! Ehkä se johtuu tästä upeesta kelistä ja kun aurinko paistaa kaikki tuntuu jo paljon mukavemmalta!

Tänään oltiin zeuksen kanssa Osaralla Kartanon Tallilla harjoituskoulukisoissa ja vitsit kisat meni hyvin! Ensinnäkin ne meni hyvin senkin takia, koska hevonen osasi vihdoin käyttäytyä nätisti kisoissa ja verkassa ei ollut jännittynyt vaan jaksoi tehdä töitä. Välillä piti huutaa ja ilmoittaa olemassaolostaan muille, mutta yleisesti aivan super hyvä! Toiseksi zeus meni niinkin hyvin, että vei näin (zeuksen kauden aloituksessa) voiton kotio! Prosentteja tuli 67,00% ja ylivoimainen voitto :) verkassa hevonen oli aika hyvä. Radalla hieman jännittyi ja saatiin hyvin vinkkejä oman istuntaani ja hevosen rentouden ratsastamiseen. Nyt jatketaan treenaamista kohti rentoa ratsastajaa ja hevosta! Niin ja luokkana oli K.N.Special!


Urcon lastausprojekti on sujunut aivan tajuttoman hyvin. Hevonen on puolentoista viikon sisällä saatu traileriin kävelemään suorilta ja tänään poika uskalsi jo seistä vähän aikaa kiltisti, ilman, että peruuttaa heti suorilta pois. Mun motivaatio treenata urcolla on aivan huipussa, koska tietää, että heppa menee kohta nätisti traileriin ja päästään vihdoin valtaamaan ne kouluradat!
Tänäänkin ratsastin sen upeessa auringon paisteessa ja herra meni oikein rennosti ja hyvin. Ei voi muuta sanoa, kun että hienoa on kyllä ratsastaa tolla eläimellä!

      

Uffella olin eilen maneesilla. Heidillä oli estevalkku, joten menin samalla sitten hieman ratsasteleen uffella. En jaksanut laittaa koulupenkkiä, vaikka pitikin ratsastaa hieman koulua. Mutta herra totesi, jos kerta hänellä on suojat jalassa ja estesatula selässä niin ei tosiaankaan väännetä mitään tylsää koulua! Laukannostot oli niin voimakkaita ja ei rauhallisia kuin miten koulukisoissa pitäisi mennä. Kauan tehtiin nelikaarista kiemurauraa ja suorilla siirtymisiä ravista käyntiin ja ravista pysähdyksiin. Laukannostoissa uffe alkoi hermostua ja mun piti koko ajan rahoitella sitä. Päätin lopulta antaa uffelle periksi ja hypätä Heidin tunnin lopussa pari kolme pystyä. Jestas toinen tykkäsi! Kyllä taidan ensi kerralla pistää koulusatulan selkään niin uffella on heti alkuun tylsää ja tietää ettei voida hypätä :D


Tessalla menin toissapäivänä kentällä pelkästään ravia. Pohja on vielä aika kova, joten en uskalla laukata kenelläkään siinä. Mentiin ravi hyvin läpi ja tehtiin paljon ympyröitä, joissa yritin pitää neidin pyllyn kurissa. Tänään on vielä tarkoitus mennä ratsastamaan neiti läpi kentällä. Jos uskaltaisi ottaa jo pikkasen laukkaa :)

Mammalla kävin maastoilemassa Heidin kanssa ja se oli oikein kiltisti! Jos huomenna mentäis kentällä paljon siirtymisiä ;)

_____________________________________________________________________________

Salin suhteen mun motivaatio ei voisi olla korkeammalla!! Sali on ollut jo kolme päivää kiinni ja myöskin huominen. On pakko vaan lenkkeillä..tosin en kauheesti lenkkeilystä välitä, lenkkarit kastuu tuolla loskassa ja muutenkin tylsää yksin. Samilla on reenejä niin se ei voi lenkkeillä mun kans.. huoh

Kuitenkin odotan kyllä niin innolla, että pääsen tiistaina taas treenaan ja kunnolla! Haluan päästä kasvattaan lihasmassaa ja muutenkin musta tuntuu, että olen riippuvainen salista! Sali on mulle nykyään hauska paikka. Vaikka sielä sattuu ja hiki virtaa, niin mä tykkään siitä! Olen asettanut tavoitteeksi, että heinäkuuhun mennessä pitää olla jo hieman lihaksikkaammat reidet! Jotta olen sopusuhtainen yläkroppani kanssa.
Katselin eilen peilistä itseäni ja järkytyin kuinka paljon mulle on oikeasti tullut lihasta. Sixpack on ollut jo jonkin aikaa ja tällä yläkropalla voisin melkeen osallistua joihinkin fitness kisoihin! :D Mutta jos en nyt kuitenkaan ;)


10 kommenttia

  1. Toi ihana aurinko, joka on vihdoin muistuttanu olemassaolostaan, saa kyllä niin iloselle ja energiselle tuulelle! :D Ihana iloinen postaus, kiva et menee hyvin ! :)

    VastaaPoista
  2. Hienosti meni kisat. Minkä radan menitte?:)

    VastaaPoista
  3. Minkä luokan menit Zeuksella?

    VastaaPoista
  4. Ihanan ilonen postaus (:

    VastaaPoista
  5. hyvä olla näitäkin välissä ;)

    VastaaPoista
  6. kuvaa sun mahasta ;D!!

    VastaaPoista