Petra Palomäki

tiistai 20. marraskuuta 2012

300 postaus!

On näitä tekstejä tullut jonkun verran näköjään kirjoiteltua! :D Tämä on siis meidän 300 postaus, ja sen kunniaksi päätin tehdä erikoispostauksen! Rupesin haaveileen kaikesta ja jälleen ponnashti ajatukseen, jos voittaisin lotossa. Petollinen ajatus, mutta kyllä kaikki tietää kuinka ihanaa siitä on haaveilla :D
Joten päätin kirjoittaa Unelmatallistani!

Kuten mainitsin äsken, tämä on vai unelma, ja taidan luulla, että ei ikinä tule toteutumaan ellen voita lotossa miljoonia tai saa todella hyvä palkkasta työtä (hyvä että edes silloinkaan!).

Jos minulla olisi varaa en asuisi Suomessa! Muuttaisin ehdottomasti joko Saksaan tai Hollantiin. Sielä on niin upeet mahdollisuuden ratsastaa, joten en miettisi kahta kertaa! Ranskakin olisi toinen mahdollisuus, kielen puolesta ainakin pärjäisin jonkun verran paremmin kuin Saksassa, mutta en yleisesti pidä Ranskasta, joten en todennäköisesti muuttais sinne :D
Mutta en sulje Suomessa asusmista kokonaan pois. Meidän maatila sopisi siihen mainiosti! Asuin Suomessa tai ulkomailla tallini ei sen enempää ulkonäöltään ja ominaisuuksiltaan muuttusi!

1. Ensimmäisenä olisi tallin rakentaminen. Meillä tekisin niin, että omat hevoset jäisivät nykyiseen talliimme (joka on jo aika hyvä!) ja rakentaisin hieman sivumpaan noin 15 hevosen tallin. Tietenkin omien hevosten tallikin kokisi hieman muutoksia ;)

Tällainen olis aika hieno talli sisältä! Uusisin meidän tallin karsinaelementit myöskin tällaisilla, jotta tallit sopisivat yhteen, iso ja pienempi.  Tuollain pollekin voisi olla kiva bonus ;)
Toisaalta olisihan tällainenkin aika hieno! Näyttävä sisäänkäynti ainakin ;)

2. Hyvässä tallissa pitäisi olla myöskin hyvät kentät ja maneesit. Meillä kotona, nykyinen kenttä voisi olla pieni verkkakenttä, tai vaikkapa kenttä missä juoksuttaa heppoja. Ei niinkään jokapäiväiseen ratsastukseen. Siihen rakentaisin tällaiset puitteet:

Haluaisin valoisan ja suuren maneesin. Tässä hyvä esimerkki! Titenkin lämmitetty jos Suomessa asuisin ;) Maneesin pohja olisi juuri sopiva hevoselle.

Tekisin ulkokenttää kuitenkin katon päälle. On hienoa olla ulkona ratsastamassa, mutta silloin ei edes sade haittaisi suoritusta ;)

Ja sitten olisi iso ulkokenttä kaikilla hienoilla esteillä! Kyllä kelpaisi!
3. Nyt siirrytään tallin lisäosiin. Eli kaikki ne mukavuus asiat ;)

Olisi hieno hankkia hepalle sekä kävelytyskone ja tällanen vesikävelytyskone. Tosin tähän pistäisin katon päälle ;)

Kävelytyskone olisi must! Tietenkin katettu, joten sateellakin voi pistää hepat kävelylle. Tässä oli oikein hieno maalikappale ;)!

Ja tietysti ostaisin tämän todella tarpeellisen solariumin. Jos on rahaa niin pitää sitä siis käyttää ;D

Tällanen Equine Spa laitekin olis aika hieno! Tulee näiden kaikkien laitteiden käytön jälkeen varmaan aika mukavan suuri sähkölasku, mutta eipäs haittaa kun rahaa on! (olispa nytkin! :D)

 4.  Hankkisin tallille toisen tallityöntekijän, jotta minulle ei jäisi kaikkia hommia! Saisin ratsastella ja samalla hoitaa heppoja. Hankkisin huippu valmentajan meidän tallille, joka kävisi n.kerran viikkoon valmentamassa minua.

5. Ja viimeisenä ostaisin itselleni aivan mahtavan ja ison hevosauton! Pitää sitä kisoissa kulkee tyylillä! Taidosta en sitten enää tiedä ;D
KELPAIS!
Tämmönen sisältä olis jees ;)

Ja ei kai tässä sitten enempää! Eli siis nyt jään siis odottamaan lottovoittoa :D

p.s. Tessan kans oltiin kisoissa sunnuntaina Niinisalossa luokka 80-90cm. Neiti oli verkassa huippu hyvän tuntunen. Radalla kuumeni hieman liikaa ja tuli yks puomi alas, mutta ei haittaa :) Uffella tarkoitus mennä Tampereelle Joulukuussa drive-in seuraestekisoihin!

01 - Miksi harrastan ratsastusta
02 - Ratsastajaesikuvani
03 - Varustetoivelistani
04 - Unelmahevoseni
05 - Ratsastusurani
06 - Parhaat kisakuvat
07 - Omat varusteeni
08 - Hevoseni hyvät ja huonot puolet
09 - Mitä hevoseni syö
10 - Ratsastusurani tärkein valmentaja/opettaja
11 - Elämäni hevoset
12 - Unelmatallini

13 - Taustajoukkoni 
14 - Videokooste tallista ja hepoista
15 -  Näin valmistaudun kilpailuihin

2 kommenttia

  1. Niin unelma kun sais kaikki tollaset hommattua! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. niimpä! Taida vahvasti luulla ettei tämä minun kohdalla ikinä toteudu...sen verran tarttee tota cashia että!

      Poista