Petra Palomäki

tiistai 30. lokakuuta 2012

Niinisalon seuraestekisat

Juu eli sunnuntaina oltiin sitten koko tiimi Niinisalon seuraestekisoissa! Team Pro Cross Country Riders Petra& Heidi ;) laitettiin hepat aamulla kuntoon ja menoksi kisoihin! Heidi starttasi disalla kaksi ekaa luokka ja me startattiin viimeinen luokka eli 90-100cm.
Heidillä meni oikein hyvin kisat sijoittuen molemmissa! :) Kuvat ottanut Anniina!


Joku oli aika järkyttävää (ilmeisesti) :__DD

Uffe oli aivan innoissaan kun nousin selkään. Se ei meinannut pysyä kintuissansa kun sitä teki niin mieli vaan mennä! Päästiin verkkaan ja uffe tuntui hyvältä. Itsellä oli hieman vaikeuksia tuoda oikein hyvin esteelle, mutta onneks uffe pelastaa melkein aina ;) kun päästiin radalle uffe oli aivan innoissaan! Uusintaan päästiin ja mentiin vauhdikkaasti! Viimeinen hyppy oli mielenkiintoisen näköinen :D Minä halusin hypätä kaukaa ja uffe lähempää, joten uffe keksi välimuodon, mutta ei se haitannut kun kaikki esteet meni puhtaasti! Ja näin uffe otti voiton kotiin!!
















on mulla hieno heppa :3

Voidaan sanoa, että meidän TPCCR P&H suoriutui todella hyvin kisoista! Ylpee olen kaikista! :)

4 kommenttia

  1. mitkä noi sun hanskat on? onko ne olleet hyvät?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ne on Uskottavuushanskat! ;D ainakin täälä meillä päin ;) Agrimarketista ostettu ja HUIPUT! Tosin mulla kuluu parit kolmet hanskat talvessa, mutta on ainakin lämpöset!

      Poista
  2. Kuka nämä kuvat on ottanut? Tosi hienoja!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ah juu Anniina Gullans ottanut kuvat! Se ottaa meillä melkein kaikki kuvat ;)

      Poista