Petra Palomäki

torstai 23. elokuuta 2012

Hyppelystä kuvia!

Eli tänään Anniina tuli jälleen kuvaileen meitä :) päätin harrastaa vakavasti otettavaa esteratsastusta uffella ja tessalla :D Molemmat hepat meni super hyvin! Tessaan olen erityisen tyytyväinen, nimittäin hypättiin meidän ennätys kotona eli 100cm :3 on siitä tullut iso tyttö! Osasin hyvin katsoa sillä paikat esteille ja neiti oli koko ajan menossa! Ei tarvinnut kun hipasta pohkeella niin kyllä lähti eteenpäin. Uffe oli myöskin todella hyvän tuntuinen ja helppo hypätä. Jumppasarjalla hieman olisi saanut käyttää enemmän selkäänsä vikalla hypyllä, mutta muuten meni hyvin :) Kiitos Anniinalle mahtavista kuviasta (taas!) :D































6 kommenttia

  1. Osaako Tessa hypätä pystyyn käskystä?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. ei osaa enkä ole ikinä opettanut enkä aio opettaa :D riittää ihan kun se tekee tota kiukkusena

      Poista
  2. Todella huono tapa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. sitä se kyllä on..mutta onneks osaan ratsastaa sitä ennakoivasti ja en anna sen tehdä noin. Alkuun se saattaa kiukuttaa mutta kun tajuaa ettei saa periks luovuttaa. Joten minua ei sillain haitannut kamalasti :)

      Poista
  3. Tai sitten ratsastat liian kovakouraisesti! :o Nuori hevonen nuori hevonen....

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. hahaha ehkä päivän naurut :D jos ratsastaisin kovakourasesti sitä työtä ei pystyis edes tekemään! Voi voi :D kiitos tästä sait mut nauramaan :D jos ratsastan käyntiä enkä edes vaikuta siihen mitenkään ja neiti nousee pystyyn koska sitä vituttaa niin en usko että ratsastan kovakourasesti. Sen tiedän että minä en ole vaikuttanut sen tohon pystyyn hyppäämiseen. Kun sitä ei huvita se protestoi. Mutta kun se tajuaa että en anna periks se lopettaa. Yksinkertasta :)

      Poista