Petra Palomäki

sunnuntai 15. heinäkuuta 2012

Lounais-Suomen aluemestaruus hopeaa!!

Niinisalon kenttäkisat kisattu ja luokkana tuttari. Kisat meni, kuten taidatte huomata, HYVIN!
Lopputulos 5.sija ja näin ollen Lounais-Suomen aluemestaruus hopeaa! :) Voi että olen ylpeä uffesta!

Kerron kuitenkin vielä miten kisat sujuivat ;)
Lauantaina oli vuorossa ensin kouluosuus (ratana tutustumisluokan kouluohjelma rata A). Verkassa uffe ei ollut parhaimmillaan..puri aika paljon oikeeseen ohjaan kiinni, ja sain todella paljon sitä taivutella että antoi edes hiukan periksi..laukka pyöri ihan suht hyvin mutta ravi ei oikein alkuun edennyt niin paljon kun halusin. Noh päästiin radalle ja kuten tuomarit sanoivat, siisti ja tasainen rata, mutta pisteitä ei tullut kovinkaan paljoa :( uffe oli vähän jännittynyt edestä ja keskiravi ei lähtenyt. Tein hieman pienemmät voltit kuin piti, jonka vuoksi saatiin kritiikkiä.. keskilaukka oli ok, siihen nähden kuinka vaikeelta se tuntu valkussa viikolla. Prosentteja tuli 60,43%, mikä oli vähemmän kuin odotin, mutta noh, ainakin on paljon harjoiteltavaa ;)


Kouluradan jälkeen lähdin trailerille vaihtaan koulukamat estekamoihin. Pääsin selkään niin jestas se hevonen sytty! Verkassa nostin ravin, niin huhuh sain pidätellä, ja varsinkin sen jälkeen kun hyppäsin ekat esteet! Ei tarvinnut ainakaan paljoa käskeä eteenpäin! Heti huomasi, että nyt uffe nautti!
Päästiin nurmelle ja kävin näyttämässä uffelle ennen starttia yhtä erikoisestettä, jolle monet olivat kieltäneet. Herra ei suostunut menemään 7m lähemmäksi, ja näpäytin sitä raipalla pehvaan ja voi ei... :D Ehkä oli virhe, nimittäin sen jälkeen ei kukaan saanut uffea kieltämään! :D Se meni kaikki esteet puhtaasti, oli mikä tahansa erikoishomma puomien alla, ja meinaan ilmavaralla! Sain välillä pidätellä sitä kunnolla! Vikalle esteelle kolautti hieman, mutta puomi pysyi ylhäällä ;)

Väliaikatuloksissa oltiin sijalla 10.


Sunnuntaina sitten oli vuorossa se jännittävin ja hauskin osuus koko kisoista, maasto-osuus! Verkassa uffe oli oma itsensä, ei liian kuuma eikä laiska, aika perus :) kunnes jälleen hyppäsin pari estettä ;D se sytty jälleen ja tajusi mitä me sielä mettässä oikein tehtiin!
Minua jännittää todella paljon aina se kohta, kun odotetaan lähtökarsinassa. Ensin kuulee "2min aikaa!" ja yhtäkkiä tulee uudetsaan "30s!", hui sitä jännityksen määrää! 10s kohdalla laitan kellon päälle ja kun kuullaan sanan "ratsasta!" niin se on menoa eikä paljoa enempää mietitä!
Koko radan aikana uffe oli menossa. Pari estettä jouduin varmistamaan paremminm, mutta mikään este ei muodotanut meille niin suurta haastetta (paitsi tykkilaatikot, jotka on uffen pahin este..).
Maaliin tultiin 6s yliajalla, kun itse tyhmä aloin löysään laukkaa hieman ennen vikaa estettä, kun katsoin että minulla oli vielä 20s, mutta sehän meni nopeammin kuin odotin! Kun kello piippas niin hanat auki ja täysiä maaliin!

Ja näin saatiin hyvä viikonloppu päätettyä tällä mahtavalla lopputuloksella! Olen todella tyytyväinen uffeen ja erittäin iloinen siitä, että voitettiin hopeaa mestaruuksissa! Meidät on valittu mukaan syyskuun kenttäkisojen joukkuemestaruuksiin myöskin! :) Silloin yritetään vielä enemmän ja näytetään mihin lusitanot pystyy! ;)

Videoa laitan kun saan ne muokattua koneelle puhelimesta! ;))

6 kommenttia

  1. wou, vähä meni hyvin! onnea joukkuemestaruuksiin ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. juu meni odotettua paremmin! Kun sain tietää mitallista melkein tipuin tuolilta! :D kiitos paljon! Kovin ahkerasti yritetään parhaamme sielä ;)

      Poista