Petra Palomäki

torstai 19. heinäkuuta 2012

Estetunti ja muuta päivittelyä!

Mahtavan kisaviikonlopun jälkeen on hyvä aloittaa jälleen treenaus kohti seuraavia kisoja!
Alkuviikko on mennyt aika normaalisti.
Urcolla menin tiistaina koulua ja pitkästä aikaa se jaksoi ilman suurimpia kiukkuja tehdä työt loppuun! Laukka pyöri todella hyvin, joten tein hieman vastalaukkaa ja pari hyvää vaihtoakin mahtui mukaan! Ravissa harjoiteltiin keskihalkaisijalle tuloa suorassa ja keskellä laukannostoa ettei herran kroppa olis banaanin muotoinen. Loppuun tämäkin alkoi hyvin onnistumaan :)


Zeuksen juoksutin eilen pessoalla ja jestas se meni hyvin! Kyllä sen laukka on parantunut ja paljon! Nyt se polkee oikein kunnolla takaa ja jaksaa olla ryhdikäs :) ravissakin veny jo ihan mukavasti, vaikka vielä töitä riittää! Nyt menen ratsastamaan sen kentälle. Ihan koulua ajattelin mennä että saa nähdä miten menee ;)

ehkä "hieman" kävi kuumana esteoradalla :_D
Unaivan ratsastin maanantaina kun se sai silloin uudet kengät jalkaan. Mentiin suurimmaksi osaksi vain käyntiä. Käynnissä muistuttelin sille pohkeiden merkityksestä ja puomeja mentiin myöskin :) ravissa mamma innostu niin, että käytiä ei meinannut tehdä mieli sen jälkeen mennä ollenkaan! Mutta hyvin meni!


Tessan juoksutin tiistaina ja sillä oli aika paljon virtaa :D jos tänään uskaltautuisin sen selkään taas, muta saan varautua siihen, etää käydään useammankin kerran korkealla...

Uffella menin maastoon ilman satulaa tiistaina ja se oli villi! Nousin pihassa selkään ja tämä oli jo ihan tohkeissaan menossa  ja hyvä ettei pukittanu :D Tehtiin semmonen puolen tunnin reissu ja auts sen jälkeen...!
Eilen olin sillä Sannan estetunnilla ja poika oli aivan mahtava! Ekaa kertaa hypättiin Sannan kentällä ja uffe ei ollut milläskään :) mentiin alkuun ympäri kenttää laukassa puomeja, jonka tarkoituksena oli saada hyvät etäisyydet. Kuski mokaili koko ajan eikä saanut kovinkaan montaa kertaa hyviä etäisyyksiä... Noh sen jälkeen mentiin semmosta tehtävää missä piti tehdä paljon käännöksiä esteeltä toiselle. Esteet eivät olleet isoja, about 50cm :) lopusta mentiin jo rataa ja korkeus oli jo 100cm. Kertaakaan ei uffe hypännyt juuresta, vaan ponnistu kauempaa :) tämä on positiivista, sillä uffe monesti tekee sellaisen "miniaskeleen" ennen estettä, mutta nyt se uskalsi ponnistaa kunnolla kaukaa ;)! Kuvia tulee kunhan saan ne ensin!


Tässä kuitenkin vielä kenttäkisojen esteosuudelta kuvia. Kaikki kuvat ottanut Hanna Kenttä :)

Ei kommentteja

Lähetä kommentti