Petra Palomäki

tiistai 26. kesäkuuta 2012

Päivä kerrallaan..

Toivottavasti kaikilla oli oikein hyvä Juhannus, nimittäin meillä oli :) rauhallinen mutta hyvässä seurassa!
Hevoset sai lomailla lauantain ja sunnuntainkin.
Lauantaina olin katsomassa poikaystäväni kisoja Ikaalisissa, ja tajusin silloin miltä äidiltä varmasti tuntuu kun se katsoo minua kisoissa. Vaikka puhutaan aivan eri lajeista ja ylipäätään harrastuksista, ratsastus ja yleisurheilu, jännitys toisen puolesta on melkein sama :D yritin valokuvata alkuun, mutta eihän siitä tullut mitään kun aloin jännittään Samin puolesta että kuinka pitkälle se hyppää ja sallitaanko hyppy jne :D äiti tosin jännittää mun hengen edestä estekisoissa... :D noh joka tapauksessa, kisoissa meni todella myöhään joten en ehtinyt ratsastaan :)
Sunnuntain oli alunperin ollut tarkoitus olla lepopäivä kaikilla hepoilla :)

Maanantaina ratsastin tessalla kentällä sileetä. Otettiin todella vähän laukkaa, ja keskityin sen kans enemmän ravin laatuun ja tasapainoon. Sain sen lopusta tuleen jo ihan mukavasti ohjalle, eikä mennyt niin paljoa kuolaimen alle :))
Urcon juoksutin illemmalla ja herra oli oikein tohkeissaan ;) aika hienoa lisättyä ravia tuli :D tolla kun kouluradoilla menis niin huhuh!


Tänään sain tietää aamusta ikäviä uutisia.. setäni menehtyi sunnuntai-maanantai välisenä yönä. Lepää rauhassa. Vanhempani lähtivät mummuni tykö aamusta, joten menin tuuraamaan äiteä hänen kenkäkaupalleen koko aamupäivän. Iltapäivällä kun piti mennä ratsastaan alkoi satamaan aika paljon ja sen jälkeen jouduin viemään Samin treeneihin ja vasta sen jälkeen pääsin tallin pariin. Siivosin boxit ja ratsastin uffella kentällä.
Mentiin ravissa paljon kolmikaarista kiemurauraa ja voltteja. Toimi ihan hyvin, oikealle tosin hieman jännitystä mutta rentoutui loppua kohden. Laukassa paljon tempon vaihtelua. Harjoituslaukkaa ja keskilaukkaa :) oikein hyvin meni ! :)

Huomenna olis luvassa sitten zeuksen, urcon ja tessan ratsastus. Aamusta menen salille, joten taidan osaa juoksuttaa pessoalla. Tekee hyvää niille vaihdella ;)

1 kommentti