Petra Palomäki

perjantai 29. kesäkuuta 2012

kesäfiilis!

Varmaan ensimmäinen päivä koko viikkoon kun paistaa kunnolla aurinko eikä sada kataamalla vettä niskaan :D nyt iltapäivällä aletaan aivan varmasti jatkamaan tuota meidän uuden tarhan tekoa! Jos sitä sais jopa hieman rusketusta ;)

Uffella olen mennyt koko viikon koulua. Mennään huomenna Poriin aluekoulukisoihin ja ekaa kertaa mennään luokka Helppo B:0. En usko radan olevan sillain haastava, kunhan saan uffen hyvin vetreäksi verkassa ja laukan pyörimään kunnolla avuilla. Haastavinta meille tuossa radassa on selkeesti keskilaukka. Uffella on vähän vaikee hidastaa keskilaukasta harjoituslaukkaan hyvin. Niin ettei rytmi lässähdä aivan täysin.. Mutta ihan hyvin on kyllä mennyt, että positiivisin mielin lähdetään huomenna kisoihin :) Tänään teen sillä kävelyn maastossa ilman satulaa. En mene ratsasta ikinä rankasti kisoja edeltävänä päivänä sen kans.

Muut hepat on mennyt myöskin hyvin :) zeuksen ratsastan nyt aamusta. Koulua ajattelin vääntää kentällä ja iltapäivällä on urcon vuoro mennä "korkeeta"koulua ;D illemmalla tessalla sileellä ja hieman puomeja.

Sunnuntaina olis sitten tosi mukava päivä tiedossa! Nimittäin menen hyppäämään ensin tessalla esteitä Niinisalon kentälle piiiiitkästä aikaa :) varmasti on neiti aivan innoissaan ja hyppää kaikki korvat hörössä ;) sen jälkeen meen uffella hyppeleen maastoesteitä myöskin Niinisaloon :) tuttarin esteitä tarkoitus mennä, kun kenttiksetkin on noin kahen viikon päästä! :3

Ei tässä muuta! Päivittelen miten kisat meni huomenna kuvien ja videon kera ;)

6 kommenttia