Petra Palomäki

keskiviikko 4. tammikuuta 2012

sänkkärillä villiä menoa!

Sitä lunta on nyt sitten vihdoin ja viimein tullut edes jonkin verran!! Wuhuu! Mutta taidan epäillä, että maa ei kauaa pysy valkoisena jos alkaa jälleen satamaan vettä :( noh kuitenkin nyt kun sitä luta kerta on, niin sen kunniaksi olen käynyt tekemässä pientä "hankitreeniä" hevosilla sänkkärillä :)

Eilen olin urcolla ensin. Heidi ja disa tuli meidän mukaan kun urcoa tosiaan pelottaa matkalla oleva iso oja niin on turvallisempaa mennä jonkun seurassa :D se kävi NIIN kuumana että huhu! Heti kun vähän pelotti veti hernee nenään ja jumitti. Nousi pystyyn koko ajan ja yritti rodeoo... Mutta kyllä sitten laukan jälkeen kun oli pakosta tehnyt töitä väsy mukavasti tuola hangessa! :D muahahaha
Sen jälkeen menin zeuksella sänkkärille. Mietin että kannattaisko mun vaihtaa nivelet kolmipaloihin sinne kun se on vähän vahva sielä, mutta en sitten laittanutkaan..oh no :D siis en tajua kuinka hevonen voi olla noin innoissaan ja kuuma! Ravin ja laukan jälkeen sekin alkoi väsyyn ja vihdoin pysty tekeen jotain töitäkin sen kans! Mutta kyllä oli molemmat ihan hiestä märkänä sen reissun jälkeen.. :D

Illalla olin sitten uffella Sannan estetunnilla. Vaikka maanantaina olin hypänny sillä jo vä´hän jumppaa mein eilenkin sitten hyppään. Aloitettiin puomitehtävällä ympyrässä ja siitä sitten kavaletti-harjoitukseen myöskin ympyrällä. Ne suju aika hyvin :) sen jälkeen mentiin lopuks jumppaa. Puomi-ristikko-pysty-1 laukka-pysty-1 laukka-okseri. Lopusta okseri oli jo 120cm!! :) ja hienosti siika lensi yli! Videoo laitan joko tänään tai huomenna :))

Tänään ratsastin tessan sitten aamupäivästä. Menin alkuravit kentällä ja sitten mentiin laukkaan sänkkärille :) annoin sen sitten laukata vähän reippaammin ja kun se näki et mentiin kotiopäin niin kyllä alkoi kummasti vauhti kiihtyyn :D hyvä ettei lähteny kuskaan mua! Mutta nätisti tuli sitten ison ympyrän jälkeen takaisin ;) on se ihana ! Huomenna sillä estetunnille :)

Nyt illalla sitten vielä uffen liikutus. Käydään köpöttelemässä maastossa hieman :)


kaikki kuvat (c) Anniina


3 kommenttia

  1. Mitä koulua sä käyt? Miten sulla riittää aika hevosten hoitamiseen + liikuttamiseen ja kaikkeen muuhun? Teetkö sä yksin kaikki tallihommat, hevosten liikutukset yms vai? (:

    VastaaPoista
  2. ihanan tarkkoja noi kuvat :D Niistä näkee tosi hyvin kaikki istunnat ja sellatteet, mun kamera ei todellakaan kuvaa noin hyvin maneesissa (:

    VastaaPoista
  3. joo nuo kuvat on otettu aamupäivästä niin maneesiin tuli hyvin päivän valoa ikkunoista :) joka tietysti auttaa kuvanlaatuun! ;) Anniina osaa ottaa hyvin kuvia :)

    VastaaPoista