Petra Palomäki

maanantai 2. tammikuuta 2012

Haaste!

Kiitos Anniina haasteesta!
Idea on se, että listataan 10 parhainta, hauskinta, ihaninta, kamalinta, mutta mieleenjääneimpiä tapahtumia vuodelta 2011, ja toiveita, odotuksia tai miksei lupauksia vuodelle 2012. Sitten haastetaan vähintään 3 henkilöä tekemään sama, mutta toki muutkin saavat tämän halutessaan tehdä.
                                     Haastan seuraavat bloggaajat: Hurjat , Lotta, Heidi
                                        (laitan lisää kuvia kun kone suostuu toimimaan!)


1. Varmaan vuoden paras hetki oli Alavuudella kun olin uffella kenttäkisoissa :) se tunne kun oot kouluosuuden, esteosuuden ja maastoosuuden jälkeen johdossa! Oli niiin mahtava fiilis kelistä huolimatta! Meillä oli uffen kans kyllä yhteistyö niin kohdillaan! Kyllä sai olla ylpee hevosestaan :)



2. No tän vuoden kohokohta oli myöskin mun syntymäpäivä! Se niin kauan odotettu sweet 18! :D oli kyllä huikeen hauskaa ja paikalla ne parhaat ihmiset! Loppuillasta ei ole kyllä valitettavasti minkän näköistä muistikuvaa kun ilmeisesti sammuin sohvalle joskus 3-4 aikaan aamusta :D seuraava päivä oli kyllä semmosta tuskaa ettei enään ikinä! :s

3. Mahtavaa oli myös sekin kun ylitin pelkoni ja säilytin lupaukseni. Mä menin viime vuonna ensimmäistä kertaa Särkänniemessä Tornaadoon! Se oli mun 18-vuotis luopaus ja pienen kauhun jälkeen Eve ja Sonja saivat minut mukaan :) Kiitos niille siitä!!! :3


4. Maailman ihanin ja suloisin asia syntyi meille viime vuonna, nimittäin meidän pikkuinen Grandula. Kyllä sitä omaa kasvattia oltiin odotettu jo vuosia ja nyt se tapahtui :) Vaikka kyllä neitokainen myydään keväällä niin silti se tulee aina olemaan meidän sydämmessämme! :)


5. Viime vuonna sattui ja tapahtui kaiken näköistä. Voidaan sanoa että välillä tuli juhlittua ehkä hieman liikaa ;) mutta oon niin helkkarin iloinen, että mun rinnalla on aina nämä ihanimmat ystävät  -> JEPAS ;)! en tiedä mitä olisin ilman heitä. Viime vuonna meistä kaikista tuli enemmän yhteinäisiä ja olen kiitollinen siitä :)


6. Myöskin yksi saavutuksistani oli alkaa valmentautumaan ja kisaamaan urcolla viime vuonna ja näin kävi vaikka ikävä kyllä vasta loppuvuodesta. Mutta parempi sekin kuin ei milloinkaan! Urco on vihdoin rauhoittunut ja nyt sillä pystyy tekeenkin jotain. Edellisinä vuosina se oli niin hullu kun lähdettiin pois kotoo ettei rajaa. Kai se on vain aikuistunut! Vihdoin ja viimein ;) kahdet kisat kisattu ja molemmista sinivalkoinen ruusuke kotio :)

7. Viime vuonna hyppäsin pitkästä aikaa hieman isompia esteitäkin. Kun lasse oli mulla ylläpidossa hypättiin 130cm okseri ja oli kivaa! Koskahan viimeks menny 120cm isompaa :D ja uffella sitten taas 125cm okseri ja siitä muodostui meidän yhteinen ennätys ;)!

8. Viime vuonna myöskin meidän neiti tessa alkoi valmentautua ja kisaamaan:) hypätiin meidän isoin este ikinä (105-110cm!) ja sijoituttiin este- ja koulukisoissa. Koulukisoista olen neidistä todella ylpee kun olivat sen ensimmäiset ja heti 3.sija! :) mun odotukseni on korkealla tessan suhteen.

9. Viime vuonna kävin ensimmäistä ja toivon mukaan viimeistä kertaa klinikalla hevosen kanssa. Kun tessalla oli kevällä vahvaa ontumista niin jouduttiin viemään se tutkittavaksi. Neidillä todettiin kinnerpatti vasemmassa takajalassa mutta onneksi se ei sitä kummemmin vaivaa! Eli tuuria oli myöskin mukana :))

10. Hmm mitähän muuta mä nyt muistelisin.... noh voin tiivistää ja sanoa, että olen erittäin ylpee meidän kaikista hevosista. Kaikki on lähtenyt sujumaan erittäin hyvin kohti uusia haasteita jotka toivon mukaan odottavat meitä tänä vuonna ;)!

Toiveita ja lupauksia vuodelle 2012

Toiveina olisi kisata urcolla koulua aluetasolla sinne HeA-VaB:lle asti. Saa nähdä kuinka saadaan yhteistyö pelaan täysillä ;). Uffella kenttää tuttaria ja koulua HeB-A? Tessalla sitten kenttää harrastetta, esteitä 80-90cm ja koulua HeB:tä. Zeuksella sitten koulua HeB-A:ta, kenttää harrastetta ja esteitä 80-90cm :) Unaiva astutetaan näillä näkymin uudelleen urcolla!

 Lupauksia en tee kun en niitä yleensä muista pitää :D mutta ehkä yhden lupauksen voin varmasti säilyttää, nimittäin lupaan että vuosi 2012 tulee olemaan unohtumaton!

2 kommenttia