Petra Palomäki

lauantai 21. tammikuuta 2012

päivittelyä :)

Hieman päivittelyä et mitenkä hepat on menny :)
Uffella menin toissa päivänä ilman satulaa. Se oli ollu alkuviikosta aika kamalan tuntunen suusta, mutta nyt se oli taas ihanan rento ja hyvä :) onneks siitä vääntämisestä on ton hevosen kans hyötyä vaikka sinä samana päivänä tuskin siltä tuntuu :D tänään luvassa sänkkäriä ja hankitreeniä sillä!

Tessalla olen mennyt kentällä sileellä. Juoksutin sitä myös alkuviikosta ja neiti on mennyt muutenkin todella hyvin :) kentällä se on nyt aika rauhalliseks ruvennu, että kyllä me tästä. Tänään olis ollu harj.estekisat Niinisalossa, mutta ei ehditty viikolla estetunnille, niin en viitti suoraan kisoihin mennä :D


Zeuksella olen mennyt joka ikinen päivä. Se ei pääse tarhaan kun tonne lautatarhaan (ainoo tarha mis se pysyy) ei tule sänköä, kun katolta tippu niin paljon lunta siihen langan päälle mistä tulee sänkö tarhaan..joten se on nyt sitten ollu sisällä ja ei ole kyllä pahaksi pistäny :D onneks noi meidän hevoset osaa olla sisällä vaikka kuinka kauan! Portugalissahan ei hevosia pistetty ollenkaan tarhaan että että... Tänää meen kevyesti verrytteleen sitä pellolle ja huomenna piiiitkästä aikaa sillä koululukisoihin. Meidän piti mennä K.N.Special, mutta en päässy Eevan valmennukseen kun Eeva oli kipeenä :( joten mennään nyt tää viimenen kerta sitten toi tutustumisluokan kouluohjelma :D en sitten enään jaksa sitä mennä!


Urcolla oon menny koulua myös kentällä. Välillä sillä on ollu vähän kiukkupuuskia, mutta kun tajuaa et joutuu töihin niin luovuttaa :D eilenkin mentiin todella paljon siirtymisiä ympyrällä ja suoralla. Se lopusta toimi oikein yllättävän hyvin! Nostoissa rentoutu alas eteen ja siirtymisissä laukasta käyntiinkin :)


Unaiva ja pikkunen voi oikein hyvin :) ensi kuussa pikkusella koittaa vieroitus :3 se on ihana karvapallo :D ja villi! Tarhassakin vetää pukkilaukkaa ja on ihanan pirteä ^^



Ei kommentteja

Lähetä kommentti