Petra Palomäki

maanantai 30. tammikuuta 2012

Huurr....kun kylmä!

Siis mistä tämmönen pakkanen on nyt tullut? Juuri puhuttiin tallilla ettei me tällasta keliä olla kyllä tilattu! Että hieman lämpösempää kiitos!
Noh kuitenkin, hepat on olu kevyellä kun tosiaan on ollut niin kylmä. No tänään päätettiin mennä Heidin kanssa sänkkärille käveleen. Menin zeuksella..... se oli niin hullu tänään! Päästiin naapurin kohdalle hyppäs ekaa kertaa pystyyn, oltiin melkeen pellolla asti hyppäs enemmän vielä pystyyn..oh no..
No päästiin pellolle ja se veti aika hyvään tahtiin semmosta et yhtäkkiä hyppäs pystyyn etujalat aivan suorana ja hyppi ja loikki sillain. Oli siis niin pimeellä päällä tänään ettei muuta rajaa! Sitten kun oltiin tulossa jo kotiopäin pellolta vähän ennen kun lähdettiin se innostu ja kunnolla. Hyppäs niin pystyyn et huhu! Veti taas etujalat aivan suoriksi ja eikun menoks! Siis sillon pelotti että "ei hitto tähän vetää kohta ympäri ja kaatuu mun päälle pian!" Ennen kun poistuttiin pellolta, nousin alas satulasta ja talutin sen kotio ihan varmuuden vuoksi. Nousin vielä kentän kohdalla selkään ja ravailin sillä pikkasen lopuks kentällä. Kyllä kentällä mennään kiltisti! Mä vaan nauroin koko ajan sielä pellolla kun se oli aika huvittavana näkönen x) Noh jos viikonloppuna saisin kameran pellolle jos Anniina ottais kuvia niin näätte tekin millasta rodeoo se veti :D

Huhu zeuksen jälkeen menin sitten rauhallisesti köpötteleen uffella kentälle. Se oli oikein mukavan rento niskastaan :3
Ja vielä lisään tähän että tällä hetkellä elämäntilanteeni on aika hiton hyvin :3 <3!

2 kommenttia