Petra Palomäki

lauantai 7. tammikuuta 2012

Good feeling!

Päivät taas vierinyt nopeammin kuin itse pystyn pysymään mukana! No nyt olen mennyt loppuviikosta todella paljon sänkkärillä kaikilla hepoilla :)

Eilen olin varsin ahkera ja ratsastin sitten kaikki hepat :)
Aloitin ensin urcolla sänkkärillä. Lunta on jo ihan mukava määrä niin nyt voidaan sanoa, että menin tekemään hankitreeniä sillä :) tällä kertaa urco oli huomattavasti rauhallisempi kuin viime kerralla. Ei sählännyt niin paljoa ja keskittyminenkin onnistu paikoin. Laukkanvaihtojen jälkeen se hieman otti herneen nenään ja päätti kääntää suuntaansa koko ajan kotiopäin mutta eihän se periksi saanut vaikka kuinka yritti pomppia ja loikkia. Lopuksi se menikin jo ihan suht rentoa ravia pitkin peltoa :)

Urcon jälkeen oli uffen vuoro. Ekaa kertaa tänä talvena oltiin sänkkärillä! Voi että se tykkäs! Koko ajan innoissaan ravas korvat tötteröllä eteenpäin ja laukassakin oikein "villiinty" :D uffe pääsi vähän meneen pitkästä aikaa kovempaakin ;) että se oli ihana!

Illemmalla sitten mentiin Heidin kanssa ratsastamaan vielä sänkkärille yhdessä. Menin zeuksella ja Heidi tietty disalla. Oli kyllä niin romanttinen keli..! Kuutamon valossa ravattiin vierekkäin ja seura oli kyllä mitä parhainta ;)! Zeus tykkääs taas todella paljon laukata vapaan oloisena pellolla :) tämmöset päivät on ihania. Ne muistuttaa kuinka ihana harrastus tämä on!

Sitten ihan myöhään illalla ennen heppojen ruokintaa menin tessalla hieman kentällä ilman satulaa. Mentiin vähän ravia mutta pääosin käynnin parissa mentiin :) se oli taas vähän villi niin en viittiny laukata sillä :D meinaan kerran pukittaa niin oon tuola hangessa pää edellä :_D

BTW olin tessalla estetunnilla torstaina. Neiti oli taas erittäin kuuma ja villi ja alkuun ei meinannuut oikein sujua mikään..heti kun rauhoittu saatiin edes pikkasen töitä tehtyä! Lopuks mentiin yksittäistä pystyä ja pitkällä tiellä lähestyttiin okseria :) neiti oli jo niin väsy hyvien alkuharjoittelun jälkeen että okserin korkeudeksi jäi vain 95-100cm :) alkuviikosta koulutunnille sillä!

4 kommenttia

  1. Luen tätä sun blogia joka päivä, on niin kiva lukea sun ja hienojen hevostesi kehitystä (;

    VastaaPoista
  2. voi kun ihana kuulla! :) Tuo inspiroi jatkamaan kirjoittamista! :))

    VastaaPoista