Petra Palomäki

keskiviikko 28. joulukuuta 2011

Viimeistä viikkoa viedään

En voi kuvitella, että viikon päästä alkaa se niiiiin odotettu vuosi 2012! Kaikki ne reissut suomessa ja ulkomailla, kisat, tapahtumat, kaikki mitä ollaan suunniteltu ensi vuodelle ai ai ai ... ;) en malta ollenkaan odottaa!

Tämä viikko on lähtenyt oikein hyvin käyntii. Alku viikko on kelin suhteen ainain ollut loistava! +5C lämmintä ja kenttä ihanan sula :) mitä muuta voi toivoa :D!

Maanantaina tosiaan meillä oli järkyttävä myrsky (kuten varmasti muuallakin Suomessa..) ja sen johdosta meillä ei ollut koko maanantai päivänä sähköjä. Aamusta käytiin katsomassa tuhoja veljen luonna ja ei päästy 300m lähemmäksi niitten taloa kun tielle oli kaatunut lähes 20 puuta..hui mua pelotti ettei kaatuisi uusia päälle kun pujoteltiin kävellen puitten läpi. Iltapäivällä ennen hämärän tuloa ehdin ratsastaan zeuksen kentällä. Se oli oikein kiva suusta, vaikka välillä olikin hieman pohkeen takana. Onneks sekin vain hetkellisesti :)

Tiistaina aamulla klo10 saatiin vasta uudelleen sähköt takaisin. Ei tarvinnut enään siivota karsinoita otsalampun kera. Äiti tosin keksi kätevän keinon siivota karsinoita :D laitettiin jesarilla taskulamppu kiinni talikkoon ja sillä näki ihan hyvin siivota boxit :D noh ailtapäivällä menin jälleen zeuksella. Otin pari pientä hyppyä sillä ja loput menin sileellä sillä. Laukat on nyt mun mielestä suht hyvät molempiin suuntiin, mutta oikealle se jää vielä liikaa oikeeseen ohjaan kiinni. Voi johtua siitäkin, että sitä ei ole taas vähään aikaa hierottu..
Zeuksen jälkeen menin uffella myös kentällä. Se oli oikein kiva myös :) pari kertaa se hermostu liikaa pienestä, mutta rauhoittu hyvin nopeastikin. Laukassa tehtiin paljon voltteja ja ympyröitä. Jos saatais joskus ne takajalat toimiin :D
Illalla sitten menin Sannan koulu/puomitunnille. Tehtiin neliössä jälleen kulmia ravissa ja laukassa. Erittäin vaikea tehtävä ja sen kyllä tessasta huomasi. Laukassa parhaiten huomaa kun ei sillä ole vielä voimaa laukata kulmia täydellisesti. Alkuun neiti oli ihan villi. Pukitteli ja hyppi pystyyn kun pihalla kävi vielä aika kova tuuli, ja maneesi piti kamalan pelottavia ääniä :D neliön jälkeen mentiin kahta puomia johon piti saada 5 ja 4 laukkaa väliin. Viime kerralla tämä ei meiltä oikein millään lailla onnistunut mutta nyt me onnistuttiin! :) Vasempaan kierrokseen neliössä (kun neiti hieman väsy ja rauhoittu) se jopa itse haki ravissa ja laukassa alas eteen ja ei alas kikkuralle! :)) positiivista! Oli kyllä niin mahtava fiilis tunnin jälkeen kun me onnistuttiin! :)


 Tänään sitten käytiin Heidin kanssa maneesilla ratsastamassa kun nyt oli jo hieman pakkasta ja kenttä oli jäätynyt. Hyppäsin uffella vähän ja videoo laitan illalla ;) näätte sitten :D

3 kommenttia

  1. Toivottavasti niistä videoista tuli ees jonkunmoisia :D

    Äääää liian kesänen toi alin kuva!! Tahtoo kesän takasin!

    VastaaPoista
  2. Lisäsin sun blogin meidän Suosittelemme-listalle :)

    http://pystyharja.blogspot.com/p/suosittelemme.html

    VastaaPoista
  3. no älä! Mäkin haluan ton lämmön takaisin! :( ja videot oli oikein hyviä ;) ootan kuvia vie niin saan laittaa ne samaan videon kans :) kiitos. Täytyis tehdä sama :D

    VastaaPoista