Petra Palomäki

keskiviikko 28. joulukuuta 2011

Toivepostauksia!

En uskonut saavuttavani näinkin paljon kun 70 lukijaa! Kiitos suuresti niille kaikille jotka jaksavat lukea meidän puuhailuista :)
Nyt sitten tämän kunniaksi haluaisin tehdä (sen tallipostauksen lisäksi) hienon ja erilaisen postauksen! Laittakaa ihmeessä ehdotuksia tulemaan! :)

9 kommenttia

  1. toi olis ainakin mielenkiintoinen! eli otan valokuvan mitä teen päivän aikana sen sijaan kun kerron siitä? :D

    VastaaPoista
  2. Videopostaus normi tallipäivästä ja kun ridaat ne ! :)

    VastaaPoista
  3. hmm noh voisin tehdä vaikka tallipuuhista just kuvapostauksen ja kun ratsastan videopostauksen? :)

    VastaaPoista
  4. Tee sellane heppojen varustepostaus ! :) oo kovasti ootellu mut ei oo tullu ):

    VastaaPoista
  5. Varustepostaus (esittelet kaikki omat ja hepan varusteet, ei toki ihan jokaista kaviokoukkua tarvitse esitellä mutta pääsääntöisesti kuitenkin), videopostaus (varustepostauksen voi myös tehdä videopostauksena - esittelet videolla kaikki varusteet, tai sitten ihan normaali videopostaus päivästäsi), päivä kuvina (mahdollisimman paljon kuvia siltä päivältä, kerrot vähän mitä teit ja kuvat perään)... ((:

    VastaaPoista
  6. Voin sanoa suoraan miksi en ole innostunut kamalasti varustepostauksesta koska tosiaan sitä tavaraa on sitten pikkasen paljon. 6 hevosta kerää jo mukavan kasan mm. loimia, suitsia jne :D mutta voin yrittää! Jos nyt tekisin sen arkipäiväpostauksen, eli laittaisin kuvia tallipuuhasteluista jne (koska aika tylsää nyt ottaa videoo kun siivoan karsinoita.. :D) sitten voisin juuri laittaa videoo kun ratsastan noi hepat! :) sitten voisin innostua ja tehdä jokaisen hepan omista varusteista. Olis varmaan kivempi niin kuin laittaa kaikkien sikin sokin postaukseen :D tekis vaikka juuri tuon varustepostauksen 6-osaseks ;) miltä kuulostaa? :)

    VastaaPoista
  7. Sähän voit myös tehdä varustepostauksen niin, että pistät siihen jokasen hepan + omat top3 varusteet, silloin ei tule niin hirveästi kamaa eikä lukijat (tai sinä :'D) kyllästy pitkään varustelitaniaan aina kuivatusloimista varasuojiin ;)

    VastaaPoista
  8. joo voisin munkin varusteista laittaa juuri tuon top3. Joo nyt sain ispiraatiota! Kiitos ihanat lukijat!! :))

    VastaaPoista