Petra Palomäki

tiistai 20. joulukuuta 2011

mahtava viikonloppu takana!

Siis pitkästä aikaa oli super viikonloppu!
Perjantaina mentiin likkojen kanssa katsomaan Tampereelle yhtä hyvää bändiä kun Hardcore Superstar. Serkkunikin pääsi katsomaan joten seura oli kyllä kieltämättä aika parasta! ;) Ensimmäistä kertaa elämässäni mulla on mennyt ääni! Huusin niin paljon keikan aikana että ei ikinä! Jalatkin ihan muussina kun korkkareilla hypin :_D ja illan kruunas Mäkkärin ruoka ;) ja saatiin jopa ilmaset ranskikset. Hups :D

Lauantaina sitten aamusta virkeenä tallille ja aamupäivästä käytiin Heidin kanssa maneesilla ratsastamassa. Uffe oli aivan mielettömän hyvä! Laukka pyöri ja muutenkin oli todella rento suusta :) hyvää tekee antaa sille joskus lomaa :) sen jälkeen kävin tekemässä tessalla 7km kävely/ravi maastolenkin. Neitiä matkalla pelotti mm. haukkuva koira ja paha punainen postilaatikko. Niitä lukuun ottammatta matka sujui hyvin.
Sen jälkeen ratsastin urcolla käyntiä kentällä. Kenttä oli sillon aika kova ja paikoin oli kyllä sula, mutta en halunnut silti ravata siinä. Käynnissä tehtiin paljon avoja ja väistöjä. Sitten yhdessä vaihessa se alko oleen niin pohkeen takana, että päätin kerran potkasta sitä kunnolla eteen, jotta edes hieman heräisi. Hehehe se reagoi siihen sitten kunnolla ja veti kaksi rodeohyppyä ja se pukitti! Voih kun se oli söötti :3 puki yritti tosissaan!

Illalla oli sitten jälleen hauskaa kun mentiin Heidin ja sen kavereitten kanssa baariin. DJ oli kyllä huono, mutta siitä huolimatta mulla oli ainakin erittäin hauskaa! ;)

Sunnuntaina sitten jälleen heppojen pariin lisää :) olin nimittäin taas Kaartisen Eevan valmennuksessa Niinisalossa urcolla. Valmennus meni aivan mielettömän hyvin! Aloitettiin pitkällä sivulla avolla ja siitä piti lähteä kohti keskihalkaisijaa sulkutaivutuksella. Sulku oli mulle hankalempaa joten siinä kesti hieman kauemmin, että se onnistu. Sen jälkeen tehtiin laukassa kolmikaarista kiemurauraa ja laukanvaihto tehtiin käynnin kautta. Hiottiin kauan laukasta käyntiin siirtymisiä ja taas käynnistä laukkaan. Lopulta saatiin kaikki hyvin onnistuun ja jälleen huikea fiilis! Onneksi Lotta tulee klippaan urcon perjantaina. Karva alkaa oleen sillä taas mukavan pitkä...
(c) Tuulia N. - haluan kesän takasin!

Meidän kenttä on nyt ihan outo. Paikoin kova ja paikoin aivan liian pehmee. Inhottava talvi ollut, kun maa jäätyy ihan ihmeellisesti  :( sänkkärikin on ihan kuraa kun on ollut koko ajan loskaa ja vettä satanut..

Tänään tarkoitus mennä tessalla ja uffella maneesille ratsastamaan pikkasen :) toivottavasti pärjään yksin niitten kans :D Tähän loppuun vielä uffen irtohypytystä :)

Ei kommentteja

Lähetä kommentti