Petra Palomäki

torstai 17. marraskuuta 2011

Talvi tulee :(

(c) Heidi
Siis tiistaina oli äivän järjettömän kylmä jo! Vain -4C ja minä olin jo aivan jäätynyt! En kyllä pysty ymmärtämään kuinka tulen pärjäämään tämän talven, jos on nyt jo kylmä :(
Tiistaina ratsastin vain tessalla kun kenttä oli jäässä. Menin vain käyntiä köpöttelin ja tein hieman pysähdys harjoituksia :)

Eilen sitten ratsastin zeuksen kentällä. Kenttä oli jo sula, joten pystyi menemään kunnolla! Hitsit se oli taas hyvä ja tasainen suusta! Laukassa hieman takapää oli jossain lomalla hetkellisesti. Pari kertaa piti käyttää raippaa kunnolla, että lakkais pelleilemästä ja alkais tekemään töitä. Mentiin hieman suoralla vas. laukan nostoa, joka osoittautui hankalaksi..onneks lopussa teki jo ihan suht hyviä nostoja :) lopussa oli jälleen hyvä suusta!

Illalla olin Sannan koulutunnilla. Mentiin todella paljon väistöjä ravissa ja laukassa tehtiin hieman kaarevalla kiemurauralla vastalaukkaa :) urcoa hieman alkoi jännittään kun maneesille tuli yhä enemmän ja enemmän hevosia loppua kohden.. Hevosia laukkasi edestä ja takaa kohti pikku-urcoa :( sitä pelotti! Mentiin myös hieman keskiravia ja keskilaukkaa. Hyvin meni kokonaisuudessaan tunti! :)

1 kommentti