Petra Palomäki

keskiviikko 5. lokakuuta 2011

maastoilua, hyppelyä ja murheita

Heippa hei kaikki!
Maanantaina olin BE-kortin inssissä ja LÄPI MENI!!
Heti menin uffella Niinisalon metsiin maastoileen. Laukattiin kunnolla ja ravailtiin ylä- ja alamäkiä. Oli huikeen kivaa vaikka yksin olinkin ^^!
Mentiin myös hieman banketteja ylös alas :)
Zeuksella mennin ihan kevyesti. Hieman ravipuomeja ja silleellä työskentelyä.

Eilen kävi vihdoin kengittäjä! Uffe sai uudet kengät jalkaan ja tessa sai vanhan kenkänsä vihdoin etuseensa takasin! Nyt pääsee taas treenaan :)
Ennen kengitystä käytiin taas maneesilla Heidin kanssa. Hyppelin uffella ja hiukan se maanantain maastoilu teki hyvää kun oikea lapa oli auki! wihuu! noh hyppely meni ihan ok. Ärsyttävää kun hevonen tekee kaikkensa ja ratsastaja mokaa aika :/ en saanu millään hyviä etäisyyksiä jne. en tajua mikä taas oli. Valmennuksissa ja kisoissa etäisyydet on melkeen aina hyviä! mutta kun yksin menee on toinen juttu..
Noh tulen kotio ja zeuksella on kolme jalkaa vuohisnivelen kohdalta turvonnut -.- en ymmärrä mistä voi johtua kun ruoka ei ole muuttunut. Voiko se sitten ottaa niiin herkille heinästä kun välillä on hieman erilaatuista heinää? Nyt kokeillaan antaa sille vain parasta heinää ja katsotaan laskeeko turvotus liikutuksella, tarhauksella ja ruokinnalla. Jos ei niin sitten soitan eläinlääkärin... :( kävin kuitenkin kävelemässä sillä eilen maastossa (meinas kuskata ja heittää mut alas :D)

Tänään siis vuorossa urcon ja tessan liikutus. Urcolla ajattelin mennä puomeja sekä ravissa että laukassa. Ei mitään kamalan raskasta :)
Ja tessalla on pakko mennä maastoileen kun on ollut niin paljon vapaata sen kengän irtoamisen takia,että jalka ei ihan tykkää heti isoa liikutusta.


Näin ollen, tessalla en mene lauantaina koulukisoihin Laviaan. Otan sen tilalle urcon :) meidän ekat kisat suomessa. Voi luoja! Wish me luck! Luottoratsu uffekin tulee ;) menen molemmilla K.N.Specialin (vaikka onkin urcolle ylihelppo).

1 kommentti

  1. Wuuhuu vähä jännää et meet kisoihi urcolla! Tsemppii superisti 8))))) !!!

    VastaaPoista