Petra Palomäki

torstai 29. syyskuuta 2011

valmennusta :)

Olin eilen Sannan estetunnilla. Tuli ihan yllättäen kun ei mun pitänyt mennä eilen, mutta Sanna lähetti viestiä ja sain hyvin aikaa (kas kummaa) tunnille ;D
Aluksi mentiin aika pieniä koska samassa ryhmässä oli yksi 5v. tamma jolla todella vähän hypätty. Mentiin ympyrällä niitä vaikeita laukkapuomeja ja niiltä sitten pysty-pysty linjalle :) uffe toimi vasempaan huomattavasti paremmin kuin oikeeseen.. Lapa on taas jumissa ja tietty puree sitten kiinni ohjaaaa :( noh pienien ratojen jälkeen esteitä nostettiin sinne 110cm -120cm korkeuteen. Yksi okseri oli tuon 120cm jonka Sanna nosti kun en nähnyt ja kun lähestyin vasta huomasin koon :D ja uffe vielä hyppäsi sen kaukaa ja korkealta! Hui ! Ajattelin tunnin alussa että mitähän tästä tulee kun uffe oli hieman vetelä ja just kova oikeeseen, mutta olikin parempi kuin mitä luulin! :)

Zeuksella on vtj hieman turvonnut kintereen yläpuolelta (varmaan kaatunut tarhassa ja venähtänyt) joten sillä nyt on pientä saikkua niin kauan kun herran jalka on kunnossa :)

Tänään tulee eläinlääkäri raspaan tessan ja zeuksen ja samalla katsoo tuota zeuksen jalkaa :)
Srn jälkeen on tarkoitus mennä Niinisalon metsiin kiipeileen tessalla ja Heidi & Disa tulevat myös mukaan!

Ei kommentteja

Lähetä kommentti