Petra Palomäki

maanantai 19. syyskuuta 2011

Mitä on tapahtunut? :D

Sunnuntaina olin uffen kanssa ensimmäistä kertaa aluekoulukisoissa! Olipa jännää :D
Vaikka jännitys oli suuri niin silti meillä meni aika hyvin :)
K.N.Special ja 62,800% ja 3.sija!! Wuhuu :D on toi hevonen kyllä mahtavan hyvä!

Verkassa uffen tuntui tosin hieman tahmealta ja ajattelin että mitäköhän tästä tulee. Minuakin väsytti todella paljon huonosti nukutun yön takia :/ joten molemmilla oli kyllä kiinnostus täysi nolla :s lopulta saimme innostusta hommaan ja päästiin taas kunnolla kisafiilikseen :D mä jännitin ennen radalle menoa niin että naama punoitti :D en tajua kuinka koulukisoissa voi tuollain jännittä. Esteradalle kun odotan ei yhtään jännitä! Äitin mielestä tosin koulukilpailut on paljon mukavempia kun ei tartte sen jännittää mun puolesta :D


(c) Anniina Ylinen

Noh kun kotio päästiin ratsastin zeuksella koulua kentällä. Oli niin kouluratsastusfiilis että oli vain pakko :D heppa meni niin hyvin! En kauaa sillä vääntänyt kun yksinkertaisesti se oli vaan niin hyvä suusta niin parempi lopettaa kun menee hyvin eikös vain? ;)

Zeuksen jälkeen hain vielä urcon ja eikun koulupenkki selkään ja lisää kouluratsastusta :o haha kokeilin sillä superkoottua laukkaa :D ja kyllä piruetti on lähellä ;) kaiken kaikkiaan se meni hyvin!

Tänään ratsastin taas urcolla kentällä vesisateessa.. Keli oli niin karsee että ei ollut kummankaan mielestä yhtään kuvaa. Heppa yrittää laskee päätä niin ettei vettä mee silmille ja mä yritän pyytää sitä taas ylös. Mutta ei huonosti menny :)

Urcon jälkeen oli pakko ottaa tessan ja laittaa kaikki mahdolliset sadevarusteet päälle. Vettä tuli aivan mielettömän paljon, mutta pakko ne hepat on liikuttaa :D tessa meni oikein hyvin! Aloitettiin avo- ja sulkutaivutuksen perusasioiden opettelu :) ihan jees meni ensikertalaiseksi ;)


(c) Anniina Ylinen

1 kommentti

  1. Lähetin sulle blogitunnustushaasteen, katso tämän postauksen loppuosa: http://kouluponi.blogspot.com/2011/09/astetta-tyylikkaampia.html :)

    VastaaPoista