Petra Palomäki

lauantai 17. syyskuuta 2011

hymyä huuleen ja eikun ratsaille :D

Näin on! Eilen oli kyllä niin mahtavan hauska päivä tallilla kun oltiin minä, Anniina ja Heidi kaikki samaan aikaa tallilla (lieneekö tulevaisuudessa niinkään viisas ajatus enään :D). Siis sitä jutun määrää! Ja vatsalihaksetkin sai tehotreeniä kun sai pitkästä aikaa nauraa ittensä puhki!

Ratsastin eilen zeuksen kentällä. Olin rakentanut pientä este/kenttärataa kentälle ja ajattelin että kun kerta rakennettu niin sitten hypätään :D zeus oli niin intoa piukeena koko ajan että huhu! Hyvä ettei kuskannut mua pitkin kenttää esteen jälkeen. Meillä oli kivoja paaliesteitä, hieno porttieste, vesimattoa jne :) kaikki hienosti yli ja mukaan myös tyypillistä kamikaze-hyppyä pariin otteeseen ;)

Zeuksen jälkeen ratsastin tessan kentällä ja Anniina meni lassella. Hypättiin samoja tehtäviä mutta hieman isompana. Neitokainen vaan menee kaikki nätisti kun ratsastaja ei keskity ja nauraa koko ajan :D yllättävän hyvin tuo kakara meni vaikka en tehnyt mitään sielä selässä :D tessukka hyppäs hurjan 75cm pystyn! :) on se vaan niin ihana ^^

Tänään oli sitten urcon vuoro mennä pikkasen esteitä myös, tosin maahan kaivettuja kun menin koulusatulalla :) oltiin niin sävy sävyyn (taas) :) harmaa huopa + harmaa korvahuppu + harmaat suojat. Urco oli ylisöpö niillä *.* poika viillinty taas ja tuloksen atuli hetkellistä jännittymistä ja kohnotusta mutta niin nopeasti kun tuo jännistys tulikin niin häviskin ja herra rauhoittu.

Illalla oli uffen puunausta huomisten aluekoulukisoja varten :) hui mitäköhän niistäkin kisoista tulee! pidetään peukut pystyssä että saatais jonkin näkönen tulos sieltä mukaan :D

1 kommentti

  1. Oli kyllä sellasta touhua perjantaina että huhhuh xD Ne kommentit........

    VastaaPoista