Petra Palomäki

keskiviikko 10. elokuuta 2011

Pientä päivittelyä kisojen jälkeen :)
Zeuksella menin laukka- ja ravipuomeja. Se toimi todella hyvin ja sain pari kolmekin kertaa tuleen sen samalla laukalla laukkapuomit. Yleensä sille on ollut vaikeeta ja vaihtanut samantien laukan. Huokasin joka kerta syvään, ja uusiks :D
Tessalla menin eilen ilman satulaa. Suusta oli kiitettävän kova joten siihen meillä kuluikin aika, jotta saatais yhteistyötä pelaan paremmin edestää.. Ja kyllähän se sieltä tulikin loppujen lopuksi rennommaksi :) Tänään olin tessalla käyntimaastolenkillä. Kaverini Heidi ja hevosensa Gledisa tulivat mukaamme (Gledisa on meidän uusi upea vuokralainen!). Todella hyvin menivät molemmat! Tessa vaan suotta pelkäs matkan varrella lintuja, kiviä, puskia jne... Mutta autoja ei pelkää enään juuri lainkaan :)
Urcolla menin eilen pikaseen koulua kentällä. Se oli varsin kiva, vaikka alkuun oli hieman vaikeahko suusta ja pohkeesta. Lopusta sehän meni puhtaasti laukanvaihtojakin :)
Uffella on nyt kaulassa se sen kärpäsenpuremahaava pahentunut. Turvotusta on. Mutta eilen aloin antaan sille Oripriimia 2x päivässä ja cortivettiä(?) laitan haavan päälle. Tänä aamuna haava oli huimasti parempi kuin mitä eilen! Tänään vielä ratsastaan sillä hieman kentällä jos huomenna pääsis hyppeleen :)


Kuvat ovat taas Anniinan ottamia :) urco, meidän kouluratsu villiintyi esteillä ;)

1 kommentti