Petra Palomäki

lauantai 13. elokuuta 2011

Kotona ratsastelua ja kisoissa :)

Heippa kaikille :)
Tuli aika hyvä fiilis kun sain äsken yhdeltä henkilöltä viestin, että pääsen mukaan ensi viikon sunnuntaina Poriin joukkuemestaruuksiin uffella 100cm ^^!

Tänään olin siis uffella Niinisalon Ratsastajien järjestämissä alue-estekisoissa.
90cm verkassa uffe oli hieman nukahtanut ja muutenkin sitä ei kiinnostanut kun tutussa paikassa hypättiin. Parin kolmen hypyn jälkeen sain sen syttyyn ja sitten saatiin hommat sujuun. Radalla se kyyläs pikkasen uusia maalattuja puomeja, mutta yllättävän vähän siihen mitä odotin :) Puhtaasti meni perus- ja uusintarata. Meillä meni niinkin hyvin että sijoituttiin ja saatiin hieno vihreä ruusuke sijalla 6!
100cm uffe oli parempi. Hereillä ja hyvin pohkeella. Päästiin radalla ja kaikki esteet perusradalla puhtaasti ja ilmavasti yli, kunnes tuli uusinta. Heppa antaa kaikkensa ja on ihan fiiliksissä niin eikö sitten ratsastaja unohda missä este oli ja haki väärää estettä? O.o Noh siihen se sitten tyssäs kun en tajunnut hypätä estettä... Lopputulos ei ollut kuitenkaan paha 15/25! Ja näin ollen oltiin 5.sijalla NR mestaruuksissa :) wihuu! Joten päästiin sitten mukaan tuonne Poriin (toinen ratsastaja ei pääse menee niin tultiin sen tilalle) :D

                        kuvat otettu torstaina kun olin hyppäämässä Niinisalossa 

Kotona on mennyt kivasti :)
Urcolla ilman satulaa niin kuin intiaanit preerialla :D että se on sulonen kun se jännittää että tippuuko toi ratsastaja tuolta vai miten käy :D ihana *.*

Zeuksella hieman koulua kentällä. Kisat siirtyi sitten 27.08 pvään :) mennään näillä näkyminen Anjalan hevostilan järjestämiin seurakoulukisoihin.




Tessalla olen maastoillut pitkästä aikaa jonkin verran. Jotta se tottuis kaikkeen muuhuun uuteen ja jännään, kuin se mitä kotipihassa tapahtuu :D silläkin siirtyi kisat vasta 28.08 Anjalan hevostilan järjestämiin seuraestekisoihin :)

Grandula ja Unaiva voi oikein hyvin! Pikku-neiti on kasvanut ja pyöristynyt.
Mitä mä tässä selittelen. Kattokaa kuvista :DD

 " nam! äitin korva on hyvä purra! "
Kaikki kuvat jälleen ottanut Anniina Ylinen http://www.kuvattomat.webs.com/ ! :)

Ei kommentteja

Lähetä kommentti