Petra Palomäki

keskiviikko 27. heinäkuuta 2011


Alkuviikko on mennyt ihan hyvin heppojen kanssa :)
Sonja ja Eve + niitten heppa Rapi tuli meille ma, ti ja ke.
Ja ensi viikolla pitemmäks aikaa !


Maanantaina maalattiin 20 estepuomia. Ja siinähän meni sitten koko ilta! Onneks kerkesin ratsastaa sitten urcon ja zeuksen siinä samalla kun Sonja ja Eve maalasivat puomejaan :)
Urco oli aika kiva suusta! Vaikka se onkin ollu nyt sellasella "en jaksa, nyt on kesä"-fiiliksellä niin meni hyvin :) Zeuksella menin myös kentällä sileellää ja sekin oli ok. Vasempaan ohjaan oli vielä kovempi, mutta antoi loppua kohden periksi :) Puomien maalaustalkoot loppui klo24 yöllä ja sitten syömään :D Ennen sitä Sonja kerkesin meneen Rapilla hieman kentällä.

Tiistaina Sonja hyppäsi aamusta Rapilla :) Sitten minä ja Eve suunnattiin kohti Tamperetta linja-autolla. Noh, mulla oli kirjalliseen aika varattuna klo15.30. Ja linja-auto lähtee Itä-Hervantaan 15.05. Meidän linkka oli Treellä 15.03 ja meillä ei ollut hajuakaan mistä se toinen linkka lähti! Ja näin kävi, me missattiin linkka ja en ehtinyt kirjalliseen :( Torstaina uudestaan ja tällä kertaa mulla on oikein tunti aikaa Treellä etsiä linkkaa ;D
Illalla sitten Eve ratsasti uffella sileetä kentällä. Kyllä uffe huomas mistä narusta pysty kusettaan :s muuten meni ihan nätisti :D Samaan aikaan menin tessalla ilman satulaa sileetä kans. Se oli todella kivan tuntunen!! :)

Tänään sitten ratsastin urcon aamupäivällä. Even piti mennä mut sillä oli huono olo :( saatiin urcoon vähän liikettä ja lopusta sehän meni vallan mainoisti laukkakaheksikkoa, missä ennen laukan vaihtoa laskettiin raviin, puomin yli ja taas laukannosto :)
Sitten ratsastettii Sonjan kanssa samaan aikaan kentällä. Menin tessalla. Me hypättiin meidän omatekosia maastareita :) Tessa meni kaikki suorilta eikä kytännyt vaikka hyppäs ekaa kertaa isot valk. tynnyrit :) mutta heti kun mentiin rataa se oli huono. En tiedä mä yksinkertaisesti vaadin liikaa siltä. PItäis vaan pitää pohje kiinni, ohjata ja hypätä mukana. Jos laukka ei ole oikea esteen jälkeen vaihdetaan se rauhallisesti ravin kautta. Siis hevonen meni hyvin, mutta mä vaan sählään ja homma menee pieleen. No kuumalla tulee kärttynen olo :s Jos huomenna menis ilman satulaa taas, se olis kivaa ;)

Kuvia esteiltä laittelen myöhemmin :)

Ei kommentteja

Lähetä kommentti