Petra Palomäki

lauantai 11. kesäkuuta 2011

Torstaina olin sitten Sannan koulutunnilla zeuksella. Kuumuus oli jälleen aivan sietämätön mutta ei se menoa niin haitannut! Otettiin herra kopista ja jestas se oli kyllä niin orina! Ei ikinä ole noussut niin pystyyn kun torstaina! Yritin vain pitää riimunnarun päästä kiinni, jotta herra ei pääsisi irti. Nousin selkään ja orisuus jatkui. Se olis aivan mielettömän kuuma ja villi! Ajattelin jo, että ei hemmetti ei tästä tule mitään jos se jatkaa näin!
Aloitettuamme tunnin, zeus joutui ajatteleen kunnolla ja sain sen rauhoittumaan. Mentiin paljon ympyröitä ravissa sekä laukassa. Jouduttiin ratsastaan alas eteen yhdellä ympyrällä ja toisella väistättään takajalkoja ulos. Väistöt sujuivat todella hyvin! Sannakin kehui että se on pyöristynyt ;) Samalla haettiin myös suoruutta ja lavan työskentelyä. Voin sanoa että tunnin jälkeen herra oli niiiiin valmis että ei ikinä :D taisi olla tehokas tunti, molemmille ;)
Tessalla menin tekeen n.30min kävelylenkin. Meni aika rauhallisesti koko matkan :)
Uffella menin hieman koulua kentällä. Oli niin kuuma illallakin vielä että ratsastin n.30min myös. Mentiin aika paljon siirtymisiä ravista käyntiin. Laukan pyöreyttä ja takajalojen käyttöä myöskin harjoiteltiin :) hyvin meni.
Urco minun piti juoksuttaa, mutta kun hain sen tarhasta herra oli juossut itsensä jo aivan hikeen joten en juoksuttanut sitä enään :D helppoa kun hepat liikuttaa ittensä x)

Eilen sitten olin hyppäämässä uffella seuran kentällä. Minulla piti olla klo16 Kurtin Sallan estetunti, mutta meillä tapahtuvan tieremontien vuoksi isäni ei päässyt ihan viemään minua siihen aikaan :(( joten menin hyppeleen myöhemmin. Jälleen todella kuuma joten en viitsinyt hypätä mitään rataa. Pelkästään yksittäisiä esteitä. Poika oli todella hyvä !
Mentiin sitten kavereitten kans meille mökille illalla ja olis kyllä seura parasta! <3

Ei kommentteja

Lähetä kommentti