Petra Palomäki

torstai 9. kesäkuuta 2011

Hellettä hellettä!

Voi että ei voi kyllä sanoa että nyt on ollut huono keli!
Aivan mahtavasti aurinko on paistanut pitkin viikkoa ja jatkuu vain :) Huono puoli tässä on se kun ratsastaa niin on ihan hemmetin kuuma hevosellekin.. :/
Viikonloppu oli kaikilla hepoilla vapaata. Ajattelin pitää semmonen miniloma niillä kesän aloitukseksi! Maanataina alkoi sitten jälleen työt.
Tessa on mennyt aika mukavasti. Hieman oli tässä alkuviikosta pientä kiukkua mutta sain sen rauhoittuun tekemällä paljon siirtymisiä :)

Urco on ollu oikein kouluratsu. Se meni aivan sairaan hyvin maanantaina! Siis ei mun tarvinnut mitään tehdä sielä kun vain ohjata ja nauttia! Teki kaikki pohkeenväistöt, avot ja sulut täydellisesti! Sitten laukanvaihdoissakin vaihto paremmin kuin mitä viimeksi!

Zeus oli ollut myös todella kiva :) alkuun oli hieman pohkeen takana ja muutenkin tahmea, mutta parissa päivässä sen saa jälleen hyvin avuilla ja kulkeen ongelmitta! Tänään sitten Sannan koulutunti. Laittelen tänne illalla infoa miten meni ;)

Uffe on ollu ihana! Alkuviikosta mentiin koulua ja eilen oltiin maastoesteillä. Mentiin paljon meille molemmille uusia esteitä. Tuttarin ylös-alas hyppyjä, tuttarin todella kapea tukkieste ja sitten! minua jälleen huijasi Lotta ja Linda tällä kertaa myös juonessa mukana. Kehuivat että "juu juu! se on tuttarin este..!" Ja näin siinä kävi että me uffen kanssa hypättiin se ja jälkeen päin molemmat nauraa mulle :D se oli helpon este! Hui kamalaa! :DD No uffe meni sen kyllä ekalla yli joten ei ollu sillain paha ;) kieltoja tuli pari sille tuttarin aivan kamalalle hautaesteelle. Mua itteäkin pelottaa se niine eihän nyt uffe todellakaan sitä yksin hyppää! :) Ja kaiken kruunasi lopusksi uinti siian kanssa! Voi että tuntui hyvältä. Uffe kerrankin meni innolla järveen uimaan :)Tässä video maastareilta:

Unaivalla alkaa maha oleen jo sen verran iso jo että kohta poksahtaa :D kohta alkaa ne yö kun valvotaan ja tarkastellaan sitä että koska varsa tulee! Voi että maltan odottaa! *.*


1 kommentti

  1. Apua nyt vasta tajusin et unaivahan poksahtaa ihan just! Ilmottakaa vaan jos tarvitte apua, oon käytettävissä :)

    VastaaPoista