Petra Palomäki

keskiviikko 1. kesäkuuta 2011

Pauli liikenteesä!

Autokoulua olen nyt käynyt jo kahdeksan teoriatuntia ja enään siis yksi jäljellä! Onneks kevarikortin kun olen käynyt niin ei minun tarvitse käydä yhtä monta teoriaa kuin muut ;)
Tänään oli sitten ensimmäin ajotuntini! En ollut ikinä aikaisemmin ajanut vaihteellisella autolla, kuin 10m meidän pihassa ja pysähtynyt. Aloitettiin harjoittelut tilavalla parkkipaikalla jossa oli mukavasti myös autoja, jotta voisin kiemurrella niitten välistä. Hiukan oli huikea fiilis kun pääsin itse auton rattiin ja osasin vaihtaa hyvin vaihteita! Olin niin yllättynyt ja nopeasti päästin ison huokauksen helpotuksesta. Ryömiminenkin sujui hyvin :)
Opettaja totesi minun ajotyylin niin hyväksi ensikertalaiseksi, että ei pyöritty parkkipaikalla kuin n.20min. Mentiin sitten kiertään lenkki Hervannan kylän läpi. Ajoin vahingossa jo jopa 5km ylinopeutta 50km/h alueella x) hyvin alkaa! Ajon aikana mentiin harjoitteleen myös mäkilähtöjä, mutta ei käsijarrulla. Nekin sujuivat ongelmitta! Kun on hyvä opettaja niin oppii hyvin! ^^
Nyt on niin mahtava fiilis. Tuskin maltan odottaa seuraavaa ajokertaa! ^^

Nyt tässä tuli taas ajateltua, että minkälaisen auton haluaisin ensimmäiseksi autoksi! No luultavasti en saa uutta autoa, koska meillä on jo. Alla kuva unelma autostani ja autosta jolla aloitan ajeleen :)

Unelma-autoni <3

tuleva menopelini ;)

Hevosvoimien pariin kuitenkin palaen, alkuviikko on mennyt tallilla ainakin todella myöhään. Olen päässyt vasta klo21 kotio tallilta..
Anniina on onneksi tullut auttaa heppojen liikutuksessa!
Kaikki hepat on menny todella hyvin! Tessalla menin tänään ekaa kertaa koulusatulalla x) tuli ihan kouluratsu fiilis! Urco ja zeuskin on menny myös ihan hyvin.
Unaivalla masu kasvaa ja kasvaa niin että kohta räjähtää :D! No onhan laskettu aika 16.06.2011 ;) siis alle kuukausi! Hui kun jännittää! Millanenhan kikkurapää sieltä mahtaa tulla ;)?

Huomenna on sitten tessalla luvassa elämänsä ensimmäiset seuraestekisat! Pitäkää peukut pystyssä!

1 kommentti

  1. Pete on ajatellu just tollasen sinisen auton hakee liettuasta.... ;)

    "ISIIIII!!!!!"

    VastaaPoista