Petra Palomäki

torstai 2. kesäkuuta 2011

elämän pienet askeleet

Tänään oli tessalle suuri päivä, nimittäin tänään tessalla oli elämänsä ensimmäiset estekisat ikinä!
Oltiin Lavian ratsastajien järjestämissä seuraestekisoissa luokassa 2a. Korkeus oli huima 60-70cm!
Paikan päällä neiti oli aika pirteä mutta silti hieman kuuliainen. Verkassa se oli aivan mahtavan hyvä. Hypyt oli parhaimpia ikinä! Pari kertaa oli pelottavaa kun pikku tessukan takaa meni heppa lujaa laukaten x) mutta kaikestä selviydyttiin :)
Radalle kun päästiin kaikki oli jännää. Tuomarit, värikkäät esteet, ihmisiä runsain määrin - kaikki - oli aivan uutta neidille. Ensimmäiset neljä-viisi estettä jänskätti tessa hirveästi, mutta kaikesta meni upeasti yli! Ei yhtän kietoa koko radan aikana ;) Rata oli sinänsä aika pitkä kun kaiken kaikkiaan 13 estettä (uusinta lukien mukaan), ja loppua kohten neiti alkoi tietty väsyyn. Toiseksi viimeiselle esteelle tulis sitten tiputus MUTTA tavoitteemme ylittyin jo kun päästiin uusintaan!
Olen aivan mielettömän ylpeä tosta mun kakarasta! :) kyllä siitä vielä hyvä hevonen tulee !


Kävin tänään uffella maastossa n.2h reissun. Reissun aikana laukkasin paljon ja mentiin harjoitteleen todella jyrkälle mäelle kunnon kohotusta ;) vaikka pojalla onkin jo hyvä kunto! Siika oli aivan mahtavan tuntuinen suusta! Jos olisin ollut sen kanssa esteradalla tiedän että olisi ollut aivan mahtava suoritus! x)

Urcolla menin sitten koulua kentällä. Harjoiteltiin hieman pohkeenväistöä ja laukanvaihtoja. Se meni myös todella hyvin! Oli hyvin avuilla ja laukka pyöri todella hienosti :)

Huomenna on sitten reissu hööksiin kevarilla :) saa nähdä miten selviydytään :D

Ei kommentteja

Lähetä kommentti