Petra Palomäki

maanantai 16. toukokuuta 2011

Paluu arkeen

Hei hienoa! 13 lukijaa nyt jo! :o Kiitoksia kun jaksatte lueskella mun blogia x)
Aina kisojen jälkeen (ei niinkään yksipäiväiset kisat, mutta esim. kenttäkisat ) on hienoa palata maanantaina arkipuuhasteluihin. Kisojen aikana tuuppaa muitten hevosten liikutus jäädä kevyeksi (juoksutusta tai kävelylenkkejä maastossa :D) niin eilen jatkui taas työt muitten kanssa ;)

Ratsastin zeuksella ja meni tekeen sillä aika hyvän ja raskaan maastolenkin. Ravattiin todella paljon ja myös laukattiin. Ravissa tehtiin myös paljon väistöjä. Käyntiä otettiin vaan jossain kohdissa kun oli jyrkkä alamäki, mutta ei kaikissa ;) Poika oli todella kiltisti! Yllätyinkin. Takasinpäin kun tultiin laukassa haettiin suoruuttaa ja hyvää tempoa, joista suoruus oli hankalin kun peukkis halus mennä vaan lujaa :D mutta kyllä siltä tuli sitten pieniä keskittymis hetkiä.

Zeuksen jälkeen ratsastin tessan. Menin Minnan kanssa tekeen piiitkät alkukävelyt (n.3km). Pois kotoa neiti oli todella innokas mutta käveli nätisti, taas kun tultiin kotiopäin herran jestas :D... pikkasen sille tuli kiire x) sain pidätettyä mutta sen mielestä olis pitänyt mennä täyttä kiitolaukkaa kotio!
Lenkin jälkeen menin ravaileen ja laukkaileen kentälle. Laukka oli todella hyvää ja nostotkin oli rauhallisempia :) ravissa se oli osittain jännittynyt ja painoi aika paljon vasempaan ohjaan. Loppua kohti alkoi antaan periksi :)

Ei kommentteja

Lähetä kommentti