Petra Palomäki

sunnuntai 15. toukokuuta 2011

Kenttäkilpailut NR 14.-15.05.2011


Viikonloppu meni nyt kokonaan Niinisalon Ratsastajien järjestämissä kenttäkilpailuissa! ;)
Osallistuttiin nyt vikan kerran harrasteesen (ainakin tänä vuonna ;) ).

Lauantaina oli koulu-ja esteosuus.
Ennen koulurataa, uffe oli aika hyvän tuntunen jo verkassa. En pyrkinyt kuin hieman ratsastaan eteen ja suoraan ravissa. Poika oli ylläyttävän suora kouluradalla :) Hieman käyntisiirtymisessä oli jäykkä ja kuten tuomar sanoi käyntiaskeleet olisivat saaneet sujua paremmin. Jonka itse heti huomasin radallakin.. :/ ja laukassa kun piti tulla sitten koko rataleikkaa H: kirjaimelle niin oli myös jännitynyt kun uffea arvelutti jälleen kulma ja tuomarin auto ;) mutta kaiken kaikkiaa poika oli taitava! Koulusta saatiin sitten 66,67% joka oli hieman parempi kuin viime vuonna ;)
Esteosuudella sitten siika oli jo ihan innoissaan ja tiesi mikä oli homman nimi ;) Verkassa tuntui hyvältä ja niin tuntui radallakin! Monet ratsukot kielsivät esteelle nr.2 joka piti tulla 90' asteen kulmassa ja este oli porttiokseri kahden puun välissä joka varmaan arvelutti monia.. :/ näytin sitä ennen virallista rataa ja siikaakin hieman pelotti se. Mutta kaikki meni puhtaasti ja uffe meni kaikki niin hyvällä fiiliksellä että huhuuh! :D
Sillä hetkellä oltiin väli-aikatuloksien mukaan sijalla 3.

Tänään sitten oli vuorossa maastoosuus.
Jälleen oltiin se oranssi väripilkku keskellä metsää :D ainakin meidät huomattiin! ;)
Siika oli jälleen innostunut mutta ei silti kuuma mikä oli toisaalta ihan hyväkin juttu ;) Ennen maastoesteille menoa uffelle haettiin kaveri koppiin :) Eli siis kaverini Kallionkielen Marika tarvitsi kyytiä Niinisaloon niin hänen tammansa Wääksyn Sophia matkusti uffen seurana sitten ;) ja molemmat käyttäytyivät todella hienosti!
Maastoosuus siis meni myös puhtaasti vaikka pari estettä arvelutti ja yksi olikin aivan uusi uffelle! ;)
Tuli harmittavat 5s lisäaikaa kun itse unohdin että maalilinja olikin pidemmällä kuin muistinkaan ;D mutta onneks hevonen oli mahtava!

Lopputulos oli jälleen mahtava 3.sija! <3
tästä on nyt hyvä jättää harraste taakse ja siityä tuttariin! ;)
Kiitos mahtavalle kisahoitajalle, Saanalle!


Ei kommentteja

Lähetä kommentti