Petra Palomäki

maanantai 23. toukokuuta 2011

nopea päivitys!

Taas mennyt päivät vierimällä ohi niin että tännekin olen unohtanut kirjoitella ;) Mutta tässä kuitenkin hieman päivitystä pe-ma :)

Perjantaina juu tosiaan oltiin lassen kanssa klinikalla kontrollissa. Aika oli klo14.30 ja meidät otettiin vastaan vasta klo15.. no possu vietiin suoraan röntgeniin ottaan kuvat jalasta. Eläinlääkäri kehui jo enne kuvia että jalka oli huomattavasti paremman näköinen kuin viimeiksi! Eli joo lassen murtuma on alkanut hienosti paraneen ja sirpaleet luussa alkaa meneen kohdilleen! :) nyt vain odotellaan että haava umpeutuu, jotta luu pääsee kunnolla luutuun ja antibioottikuurin sais jättää pois (possun kakka haisee sen takia karseelle!! vielä kamalemmalle xD). Eli paranemis mahdollisuudet täyteen kisakuntoon olevat yli 50% mahdollisuudella todella hyvät :) Eli hyviä uutisia tuli!

Lauantai ja sunnuntaina liikutin urcon, uffen ja zeuksen. Kaikki hepat meni todella hyvin :) kaikilla taas jälleen ahkeraa kouluratsastusta ;) Anni ratsasti zeuksen sunnuntaina.
Lauantain juhlittiin oikein kunnolla kavereitten synttäreitä ;) siitä ei täälä sitten enempää kun oli niin kova meno :D ainakin kuvista päätellen - koirankoppi!-  joo -.-'

Eilen mulla alkoi AUTOKOULU Hervannassa! :) Eka teoria oli ja tänään sitten uudestaan. En varmaan ihan saa ensimmäistä ajoa keskiviikolla kun kuulema aika täynnä mutta ensi viikolla sitten varokaa kaikki! PAULI LIIKENTEESSÄ! ;))

Ei kommentteja

Lähetä kommentti