Petra Palomäki

torstai 19. toukokuuta 2011

kouluratsastus on kivaa!

Herran jestas :o mikä mulle on tullut? Kokeilin äitin Zaldin koulusatulaa ja rakastuin siihen? Noin vuosi sitten vihasin penkkiä oli kaiken :o apua musta tulee kohta kouluratsastaja!

Eli siis eilen ratsastin tessan kentällä. Neiti oli aika hyvä! Laukassa mentiin paljon tempon lisäystä ja lyhennystä (ei mitään koottua laukkaa mutta lyhyempää kuitenkin). Ravissa ei ontunut mitään :o oli varmaan ravannu ja laukannu aika paljon tarhassa kun oli ihan puhdas kun tein lyhyen alkuverkan :) Vasempaan ohjaan edelleen kovempi, mutta taidanpa kokeilla ja soittaa ell että tulis raspaan sen hampaat, koska epäilen että johtuu siitä ..
Zeus ja urco ratsastus. Menin sillä noin 15min koska..Anniina tuli ratsastaan urcolla. Pistettiin tuo äitin koulupenkki jos Anniina olis tykänny siitä -> rasitti liian paljon Anniinan selkää joten ainoa vaihtoehto oli vaihtaa hevosia :) Mä menin sitten urcolla ja Anniina zeuksella :D Rakastuin siihen satulaan :o urco meni aika kivasti ;) ja Anniina tykkäs peukkiksesta!

Tänään sitten ajattelin että "hemmetti. Jos oli niin hyvä mennä sillä satulalla urcolla, kokeilen mennä sillä uffen kanssa". Nousin selkään ja rakastuin uudelleen! Mun asento oli hurjasti parempi ja sain todella hyvin uffen avuille!  Uffe oli niin, niin, niin, niiin mahtavan hyvä että huhuh! Meni pohkeenväistötkin melkein vain ajatuksen voimalla! Avot, sulut kaikki täydellisesti! Laukka pyöri ja muutenkin kaikki toimi ihan super hyvin :)) lisää tämmösiä päiviä -kiitos-! :)
Sen jälkeen olin kuvaamassa maastoesteillä kaveria :) saatiin Lotan kanssa ihailla hevosen ravia kun ratsastaja tippui ja heppa lähti karkuun ;) innokkaita ihmisiä me x)
Kuvailun jälkeen menin zeuksella Kurtin Sallan estetunnille seuralle. Poika huusi, huusi, huusi ja huusi koko ajan kun joku muu hevonen hirnahti --' rasittavaa!! Tunti meni muuten hyvin :) saatiin hyviä vinkkejä Sallalta varsinkin mun istunnan suhteen ennen estettä :) Lopussa mentiin jotain 90cm rataa ja zeus veti pari todella ilmavaa ja hyvää hyppyä! ;) kyllä se tästä! :)




Ei kommentteja

Lähetä kommentti