Petra Palomäki

lauantai 2. huhtikuuta 2011

ratsastus ei ole heikko hermoisille x)



Perjantaina oli luvassa tessan ratsastus.
Menin sillä maastoon ja neiti oli todella kiltisti! Laukannostoissa se ei tahtonut laukata eteenpäin kunnolla niin sitten pakotin sen menee oikeesti eteen niin etukenkä lähti --' No muuten ennen sitä se ravas todella hienosti ja rennosti! Sitten kun käveltiin koko matka takasin, tein käynnissä askeleen lyhennystä ja pidennystä :) Toimi super hienosti! Pari askelta pohkeenväistöäkin tuli ;) Kyllä se tästä!
Illal menin sitten klo19 kuvaileen Sannan estetunnille Heidiä ja muitakin :)

Tänään oli sitten heti aamusta vuorossa V.I.P kuvausta ;) Nimittäin Anniina tuli kuvaileen meitä :) Eka menin uffella ja poika oli tosi kiva :) En mennyt hirveän kauaa kun Anniinan piti keretä ottaa possusta ja zeuksesta vielä kuvia!
Seuraavana oli vuorossa zeus. Sekin oli tosi kiva (tietenkin kun pitää poseerata ja suuri tamma yleisö taustalla ;) ). Vasemmassa laukassa oli jo parannusta! Kuvia sitten huomanna ;))
Iltapäivällä oli sitten vuorossa kouluratsastusta.
Ensin menin urcolla ja pistin pitkästä aikaa kannukset jalkaan sen kanssa. Väärä valinta.. Kun kevensi sen suu oli ihanan rauhallinen ja muuten rento koko heppa. Sitten kun istuin alas alkoi se ärsyttävä narskuttaminen hampailla. Meni varmaan 70min että poika rauhoittu ja sain kulkeen hyvin. Ihan turhaan se yritti tapella mutta mä sain tahtoni periksi. Sain rennon ja pehmeäsuisen hepan ^^
Sitten oli Lassen vuoro. Aamulla otettiin ne kumitutit siltä pois...Väärä valinta... Se oli niiiin kamala suuhun että huhuhu! Painoin todella paljon kädelle ja vähän kun veti jostain kohtaa sen mielestä liikaa pää ylös ja heilutti päätänsä ylhäälä sillain "Aaaaaaah!!!" --' hohojaa! Puolessa välissä meinasin luovuttaa kun ei näkyny missään parannusta. Mutta sitten vihdoin ja viimein se antoi edes hiukan periksi ja sain sen menee edes jotenkin nätisti ja rennommin suusta. Huh mikä päivä :D

Ei kommentteja

Lähetä kommentti