Petra Palomäki

torstai 31. maaliskuuta 2011

de pequena até velha, estao todos comigo

Oi että piristi päivää taas kun sain ihanan viestin yhdeltä parhaalta kaveriltani portugalista *.* Ihanaa piiitkästä aikaa lukee portugalia ja tietää kaikkee kivaa mitä on tapahtunu ja tapahtuu kaveripiirissä ;)
Jotenkin nyt tulee ajatelleeksi kuinka paljon olen menettänyt niinä vuosina kun olen ollut vihainen tai muuten kärttynen kavereilleni. Nyt ottaisin kaikki ne hetket pois ja vaihtaisin ne iloisiksi, juuri tälle fiilikselle :')

9' luokalla portugalissa. Voi näitä aikoja! Halun ne heti takaisin!
Palaillen takaisin maan pinnalle, tänään tuli käytyä uffella maastossa. Ravattiin jo enemmän kun oli jo aika paljon sulia ja pehmeitä hiekka kohtia :) Suoralla sitten laukattin ja siika oikein innostu! Tosi hienosti käyttäyty vehuskan kanssa. Ei edes hörähtänytkään!
Sen jälkeen oli lassen ratsastusvuoro. Pappa täytti 14wee! :)) Sen kunniaksi possu pääse tekeen lempipuuhansaa. Hyppään esteitä! Alussa verkassa possu oli todella hieno. Pohkeella ja rento. Heti kun se tajus että hypätään se heräs ihan täysin :D poika oli niiiin innoissaan että huuhu! Mentiin jumppaa. Puomi-innari välillä pysty-pysty-puomi-pysty. Lopussa vika pysty nousi 100cm korkeuteen ja puhtaasti yli :) Huomenna videoo ;)

Ei kommentteja

Lähetä kommentti