Petra Palomäki

sunnuntai 17. huhtikuuta 2011

Pirkko Herdin valmennuksia

Viikonloppu meni jälleen Pirkko Herdin koulu- ja estevalmennuksissa.
Sunnuntaina meni uffella koulua ja poika oli aika jännittynyt ja kova suuhun. Mutta loppua kohti kun ruvettiin tekeen paljon poikituksia ja siirtymisiä antoi hieman periksi ja rentoutu :) Saatiin jälleen Pikeltä hyviä neuvoja hepan ja mun istunnan suhteen :)
Illalla ratsastin sitten koulua zeuksella kentällä. Poika meni kaiken kaikkiaan hyvin :) menin myös paljon siirtymisiä ja pyrin ratsastamaan sitä eteen alas.

Sunnuntaina oli sitten lassen ja zeuksen valmennusvuorot.
Hyppäsin molemmilla aika paljon samoja tehtäviä (lassella hieman korkeammalla).
Lasse oli rauhallinen ja rento aamusta. Ehkä olisi saanut olla pirteämpi mutta kuka nyt klo9 on pirteä aamusta ;D? Possu meni 3.kerralla vesimatosta yli --' no meni kuitenkin niin pääasia! Radan aikana piti suoristaa paljon ja lopussa oli sitten kahdelle pystylle (piti tulla vinosti) suora linja. Possu suoriutu hienosti!
Zeus oli ihan villi ja ihan menossa! Kaikki hyppäs suorilta ja alkuverkassa kun mentiin puomeja ja kavaletteja oli todella hyvä ja tuli melkein joka kerta hyvällä etäisyydellä niille! Radalla tuli pari kamikaze loikkaa mutta muuten meni hienosti :)
Iltapäivällä menin tessalla kamalassa tuulenpuuskassa käveleen maastoon. Neiti meni hienosti ja rohkeasti! Lopussa otin pari laukka pätkää kentällä ja se oli ihanan puhdas! :)




Kaikki kuvat on ottanut Hanna Kenttä

Ei kommentteja

Lähetä kommentti