Petra Palomäki

keskiviikko 16. maaliskuuta 2011

ratsastelua


Maanantaina ratsastin zeuksella kentällä. Väänsin pikkasen koulua mutta tavoitteena oli saada heppaa vähän nopeammaksi pohkeelle. Laukka oli suht hyvä, sain laukkaa hyvin lyhenettyä ja pidenettyä. Suusta oli hyvä :)
Sitten ratsastin lassella myös kentällä kevyesti kun edellisenä päivänä kisat. Mentiin ihan vaan perusasioista eteen ja takasin. Laukanvaihtoja, pohkeen väistöä jne. Hyvin poika meni :) Vasemmalle ohjalle sian sitä jo pikkasen kevyemmäks mut töitä riittää vielä ;)
Sen jälkeen ratsastin vielä urcon kentällä. Menin mun estepenkillä kun en jaksanu vääntää sillä koulua :D Tein sillä paljon eteenpäin ratsastusta. Laukan nostot oli jo nopeempia mutta vielä on pikkasen hiomista sen ripeyden kanssa. Ravi oli super hyvää ja varsinkin suusta! :)

Tiistaina ratsastin tessalla maastossa. Piiitkästä aikaa oltiin ja neiti säikäshti onneks niitä sen omia näkemiä pikku-ukkoja pari kertaa :D Laukat nosti heti pyynnöstä ja vielä oikean laukan! :) Kotiopäin kun tultiin se ravas toosi rennosti ja hyvin eteenpäin :) Se oli ihan väsyny kun tultiin takas x)
Sitten ratsastin uffella ilman satulaa kentällä. Se oli ihan huippu kiva :) laukassa oli jo paremmin pohkeen edessä ja suusta kevyempi. Ravissa oli vähän villi mutta aina pitää vähän olla ;))
Illalla menin sitten lassella sannan estetunnille. Poika oli ihan HUIPPU!
Ekaks mentiin paaljon puomeja ja se oli hankalaa. Kun se sitten rupes hermostuun ja pään viskominen alkoi. Onneksi sian sen rauhoittumaan loppua kohti :)
Lopusta mentiin sitten rataa. POSSU MENI EKALLA VESIMATON! Siis toin sen vaan ja se meni yli! No toisesta suunnasta kielsi mutta olis varmaan menny jos en olis päästäny sitä niin pitkäks ;) tuli sitten tokalla kerralla. Esteet oli kaikki n.100cm korkuisia ja possu tiputti vaan kerran kun toin pohjaan! Mutta siis ihan sika hyvä fiilis tuli tunnin jälkeen! <3

Löysin taas kiva kuvan :D äite ratsastaa vuonna -08 lusitano orilla (meinattiin ostaa mutta hepalla kauneusvírhe selässä ja myyjä ei suostunu tinkiin hinnasta pois mitään. Iskä ei sitten halunnu ostaa. Onneks ei ostettu oli sen verran arvokas ja en mä näkis itteeni menevän tällä koulua aluetasolla xD ei vaan mun juttu)

2 kommenttia