Petra Palomäki

perjantai 18. maaliskuuta 2011

Keskiviikkona kävin zeuksella maastossa. Tehtiin todella paljon laukkaa ja sillä oli niin paljon virtaa vieläkin kun tultiin kotio että herran jestas :D kuinka voi olla noin hyvä kunto kun ei sillä edes ole vielä niiin paljoa tehty kun esim. uffella :D superzeus <3
Sen jälkeen juoksutin urcon kentällä ja meni taas upeesti...Kuten aina ;)

Torstaina ratsastin uffen maneesilla. Hypättiin rataa ja yksittäisiökin esteitä :) Aluks se kuskas mua pitkin maneesia mutta ONNeks sain sen rauhoittumaan vaikka piti pari kertaa kyllä sano kunnola että "älä mene noin lujaa!! aahh! ". Rataa mentiin jotain 90-95cm. Pari kertaa otti alas kun toin pohjaan mutta kyllä nosti hienosti koipiansa sen jälkeen ;)
Illalla sitten oli taas Anniinan koulutunnin vuoro :)
Mentiin tosi hyviä harjoituksia taas ja sain hyviä vinkkejä kuinka toimia lassen kans paniikki ja pää asioissa ;) kiitos! Menin koko tunnin ilman jalustimia ja pikkasen tuntu tunnin jälkeen! Hoho :D onneks ens viikolla pystyy keskittyyn enemmän tähän kouluratsastukseen kun ei ole nyt kahteen viikkoon kisoja ;)

Tänään en sitten kerinnyt vain kun juoksuttaan tessan. Mentiin paljon ravipuomeja ja yksittäistä pystyä voltilla. Pikkasen sen hyppytekniikka on kehittyny! Se veti etujalkoja 50cm pystyllä ihan melkeen turpaan kiinni :D minkähänlainen estepossu siitä tulee ;)
Unaiva sain tänään niiin puunausharjauksen että huhu :D mulla meni sen kans varmaan 30min kun lähti niin paljon karvaa :D mutta kyllä siitä tuli kaunis mamma ;) <3

Ei kommentteja

Lähetä kommentti