Petra Palomäki

lauantai 1. tammikuuta 2011

päivitystä :D

Hui että taas on menny niin nopeeta kaikki päivät :D
Eli viime viikolla  olin keskiviikkona zeuksen kans ekaa kertaa oikein KOULUTUNNILLA! Jestas :D ajattelin että mihinkähän mä olin oikein suostunu, mutta oli kyllä kannattavaa!
Mentiin koko tunti todella paljon väistöjä ravissa sekä laukassa. Pojalle muutenkin ennen ollu vähän epäselviä ja vaikeita nää väistöt niin nyt se hoksas mikä idea niissä oli ;) Nyt tekee niitä heti tosi herkästi :D
Torstaina olin lassen kans estetunnilla. Poika oli aivan huippu! Vaikka ei päästy vesimatosta ekalla mutta päästiin kolmannella :D Poika väsähti aika nopsaa loppua kohti, kai kun ollu kuitenkin kevyemmällä niin..
Esteet nousi lopussa kaiki n.100cm korkeuteen :) parista kolmesta tiputuksesta huolimatta lasse oli kyllä aika kone! Ja ponnistikin ja jako odottaa ja venyä tarpeen mukaan ;) kyllä oli mulla ittelänikin paaaljon varmempi olo hypätessä sen kans :o mikä on tosi hyvä juttu ^^
Urco on menny ihan kivasti :) se on aika kiva ;)
Zeuksella menin eilen, perjantaina, hankeen ratsastaan :) hitto se oli niiin kova tohon vasmepaan ohjaan :o kesti toosi kauan että sain sen taas avuille ja hyvöks edestä. Ja sitten kun nostin laukan, jotain aivan mahtavaa, siis se laukka, hohhoo :o jestas kun oli hyvää, entoo, pyöreetä! :DD Lopusta päästeltiin vähän pitkin peltoa ;D poika ihan innoissaan !
Uffelle tuli pipi selkään :(( loimi hiersi ja tuli patti ja se aukes :( säkä nyt vähön turvonnu. Eli ei ratsastusta. Mutta juoksutin sitä eilen lumihanges. Edes jotain liikuntaa sais. Kun en viitti kamalastikkaan väääntää sillä liinassa kun kuitenkin selkään sekin ottaa.
Tessa on ollu ihan kiva :) käytiin kävelemässä hanges, piti ravata mutta neiti oli niin hermostunu muutenkin että mentiin takas kentälle. Sielä se meni aika hyvin :) rennosti alhaalla ^^ Mutta tänään, ei hitto mikä nieti-kiukku-tamma-päivä :D siis ei tullu yhtään mitään. Mun piti juoksuttaa sitä kunnolla eteen liinassa ja sitten menin kokeileen uudestaan. Kyllä sitten alko jo oleen paaljon parempi kun oli väsyneempi :o! Siis en käsitä, joskus sillä on NIIN hyviä päiviä ja sitten taas joskus tämmösiä päiviä :DD no se on pikku neiti tessa :D
Niin uusi vuosi oli aika mukava :DD olis saanu olla menevämpi joittenki osalta mutta hienoasti suju kaikki ;D kiitoksia kaikille! ;)

1 kommentti