Petra Palomäki

sunnuntai 23. tammikuuta 2011

onnistuminen on mukavaa :)

Eli olin nyt lassella sannan estetunnilla ja mentiin samoja tehtäviä kun mitä mentiin uffen kans eilen :)
Lasse oli oikein mukava kaikin puolin :)
Sain sen todella monta kertaa tuotua hyvin esteelle, hyvät etäisyydet ! Heti sen huomaa kun sillä on semmonen ilmavempi laukka kun uffella ja sitten kun se oikein nostaa päänsä ylös ennen estettä ja itte menee alemmaks semmonen 5cm, silloin se menee hyvin ja varmasti.
130cm
Suusta olin erittäin yllättyny! Ottaen huomioon että ei ole käyny pitkään aikaa raspattava.. vasempaan ohjaan se oli kyllä kovempi ja taas oikeassa ohjassa paikoin hukku tuntuma. Mutta sain sen kyllä ylltävän hyväks tunnin aikana. Sillä aikaa kun muut hyppeli tein paljon pelkällä pohkeella työskentelyä. Pienikin hipasu niin nosti heti pyytämäni laukan tai ravin :) -Vihdoin- se ei enään kuseta mua vasemmasta pohkeesta. Nosti samantien oikean laukan kun jalka hipas ^^ edistystä :)
No mentiin välissä sitten sitä rataa joku 90cm rata. Hyvin meni :) Vesimatostakin päästiin toisella kerralla yli! :) Sitten mentiin sitä sinistä okseria ja piti jatkaa porttipystylle.
Portin tiputti kerran mutta tokalla kertaa meni puhtaasti (ekalla kertaa mun moka kun toin vähän lähelle :s) porttipysty oli jtn. 110cm :D Sanna nosti ekaks ja katto sitä vähän aikaa ja nosti heti 2 reiällä lisää :D Kuulema liian pieni :D
Lopuks mentiin pelkää okseria :) Nousi nousi ja nousi kunnes se oli jo 2cm vaille 130cm (eli 130cm jo ;D).
Possu ennen sitä korkeutta tiputti takasillaan pari kertaa kun mä työnsin liikaa. Mutta se 130cm meni puhtaasti! :)) Vähän etujalka kolahti puomiin mutta ei tippunu ;)


Pikkasen on oikeesti nyt mahtava fiilis! :o Tästä on niiiiin hyvä aloittaa kisakausi kun tietää mihin pollet pystyy ;) Kuvia tulee kun Ida saa lähetettyä ;D
Kattelin taas hööksistä kivoja nahkasuojia ;)

2 kommenttia

  1. Vitsi, hyvä te! Oon niin ilonen että meet Lassella ku osaat mennä sillä niin mahtavasti!

    VastaaPoista
  2. joo nyt jotenkin tuntuu että ollaan löydetti esteillä yhetinen sävel ;) sä saat sitten hioa koulupuolta :D

    VastaaPoista