Petra Palomäki

tiistai 2. tammikuuta 2018

Kuvapostaus: Talvitreeniä kentällä

Anniina kävi pitkästä aikaa kuvaamassa ratsastelua ja otettiin ensimmäisenä Pötkylä kameran eteen. Kelit on onneksi nyt parantuneet ja kentällä on pystynyt liikuttamaan todella hyvin. Tässä kun muutama viikko sitten oli vielä niin vähän lunta ja pelkkää jäätä niin ei oikein ollut toivoa laukasta.. Pötkylällä oli ollut pari vapaapäivää takana, mutta yllätyin kuinka kiltisti se menikään. Laukassakin se malttoi kuunnella ja ravissa laukan jälkeen poni jäi paremmin molemmille ohjille ja tasaisemmaksi. Sillä kun on tapana hieman kuumua laukasta. 

1.

2.

3.

4.

Hanki toki tekee paljon ja vie sitä ylimääräistä energiaa pois, jolloin hevonen jaksaa heti keskittyä työntekoon eikä villiintymiseen. Laukanvaihdossa neidin piti ottaa pukin kautta, koska periaate. Aina pitää edes kerran heittää perää :D Tammikuussa päästään taas käymään paremmin maneesilla niin eiköhän me kesällä taas kisoihin päästä. Ellei kukaan halua ostaa tätä ihanaa ponia multa <3 Vitsit kun se olisi pikkusen isompi niin tää olis kyllä aivan mahdoton kone kouluradoille. Sen liike on jotain niin kaunista ja vaivatonta, että on ilo katsella!

5. ja 6.

7.

8. ja 9.

10.

11.

12.

13. Toi ravi <3

14.

15.

16.

17.

18. ja 19.

Onko sielä päästy tekeen hankitreeniä?
Löysittekö kuvista lempparia?12 kommenttia

 1. Minkä korkuinen Pötkylä on? Ponimitoissa? Ja onko se kovin takakorkea vielä? Joissain kuvissa vähän näyttää siltä. On kyllä todella kivan näköinen pieni hevonen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pötkylä on noin ponimitoissa, ehkä just ja just pieni hevonen. Ei olla koskaan mitattu :) Ja ei ole yhtään takakorkea. Kiitos !

   Poista
 2. Hienoja kuvia kaikki! Mistä nuo sun ratsastushousut on ostettu? Merkki ja malli? Tosi kivan näköiset :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Portugalista ostettu, en muista yhtään merkkiä :)

   Poista
 3. Voi vitsi mikä poni! 12 ja 17 oli lempparit ehdottomasti :)

  VastaaPoista
 4. Lempparikuviksi valikoitui kovan harkinnan jälkeen 5, 6 ja 13! Aivan ihanan näköinen Pötkylä <3

  VastaaPoista
 5. Miksi laitat kysymyksiä postauksiisi, jos et ikinä vastaile sinulle esitettyihin kysymyksiin??

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. nytkin vastaan koulun koneelta, kun omalla koneella ja puhelimella en pysty jostain syystä vastaamaan :o Bloggeri ilmeisesti herjaa. Joudun kommentoimaan anonyymina..! Pahoittelen, koitan jostain aina vastailla :)

   Poista