Petra Palomäki

sunnuntai 22. tammikuuta 2017

Mestarin irtojuoksutuskuvia

Pitkästä aikaa myös Mestaristakin kuvia! Tosiaan muutama viikko sitten Anniina kävi räpsimässä meidän hepoista kuvia ja päästettiin Mestari pikkuisen revittelemään pellolle. Jätkä oli kyllä todella fiksu ja osasi varoa osittain liukasta pohjaa, kun jarrutti hyvin alamäkeen eikä yhtään vetänyt mitään sikapukkeja kuten on hänellä tapaa.

1

2.

3.

4.

5.

6.


Meidän olisi tarkoitus osallistua helmikuun lopulla maastakäsittelytunnille. Saamme opetuksen tulemaan ihan kotio asti ja nyt toivon, että kelit suosii meitä ja saataisiin lisää lunta kentälle. Näin pystytään tekemäänkin jotain. Muuten pitää odottaa jälleen parempia kelejä. Haluan kehittää meidän suhdetta ja itse haluan oppia olemaan oikeassa mielentilassa Mestarin kanssa. Kun varsa hermostuu, vaikka minulla olisi kärsivällisyyttä en aina osaa kanavoida sitä niin, että varsakin malttaisi olla kärsivällinen. Jos tunti on tehokas, otetaan varmasti niin paljon opetusta kun vaan voidaan. Miettikää, syksyllä olis satula selkään! En kuitenkaan aio ratsastaa Mestarilla vielä tänä vuonna, jos kerran käyn selässä se riittä. Haluan antaa sen kuitenkin vielä kasvaa henkisesti ja fyysisesti. Lisäksi ruunaus varmaan auttaa paljon meidän näihin pieniin ongelmiin käsittelyn kanssa.

7.

8.

9.

10.

Odotan kyllä niin innolla millainen jätkä tästä oikein kehittyy. Sen liike on niin erilainen kuin mitä meidän lusitanot vetää. Laukka on pitkä, vähän kuin kenttähevosella. Ravi ilmavaa, mutta eteenpäin menevää. Alkaa kohta näyttään siltä, että tästä kuoriutuu kouluhevonen eikä estehevonen :D Ei vaan, irtohypytystä tehdään sitten kun kentät sulaa niin näkee sitten miten se liikkuu noiden esteiden kanssa. Mutta kaikki aikanaan, en halua kiirehtiä koska ei tässä mikään kiire ole. Minulla on tapana antaa hevosteni kasvaa kunnolla ja työskentely pidetään alkuun vain mukavana mielenvirkistyksenä. Pikku hiljaa kohti niitä ratoja ;)

11.

12.

13.

14.

15. ja 16.

17.

18.

19.

20.

21.

Löytyikö lempikuvaa?5 kommenttia

 1. Ihania kuvia ja Mestari on upea!

  VastaaPoista
 2. Ompa silla kaunis pitkä harja ja hassut silmät. Voitko ottaa videota mestarista niin näkisi miten se liikkuu :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kimoutuu, niin monesti kimoilla silmän ympärille tulee sellaiset rinkulat. Voisin koittaa ottaa laitumella siitä jotain videoa :)

   Poista
 3. Voi kun näyttää kuvissa vielä niin varsalle mut sit noista kuvista missä säkin oot, näkee et sehän on jo oikeesti ISO. Minkähän kokonen siitä tulee isona? 170cm? :D

  VastaaPoista