Petra Palomäki

tiistai 4. lokakuuta 2016

Uutta ulkoasua ja yhteistyötä



Blogissa on nyt jo hetken ollut tämä uusi ulkoasu pystyssä! Petran blogi on aloittanut Graphiques GW:n kanssa yhteistyön ja tällä kertaa halusin blogiin melko minimalistista ulkoasua ja totaalisen erilaista. Tällä on hyvä lähtee liikkeelle ja tykkään todella paljon tästä ulkoasusta. Haluan kokeilla blogiin pikkusen eri tyylejä ja tätä lähdin nyt hakemaan. Ida on kyllä super taitava ja todellakin osaa hommansa! Hevosten esittelysivulle tulee piakkoin hienot kuvat, joita olen jo hetken odotellut :)

Graphiques GW:n ylläpitäjänä toimii 15-vuotias Ida, jolla vain mielikuvitus on rajana. Idalla löytyi heti blogiin hurjan paljon ideoita ja toteutti joka kerta tämänkin vaativan asiakkaan toiveet prikulleen oikein ;) Jos olet laadukasta ulkoasua tai banneria vaille ota kipin kapin yhteyttä:



Ja varmaan moni jo on huomannutkin, että Petran blogi on siirtynyt Playsson.netin tiimiin! Playsson.netin kanssa ollaan tehtykin jo hetki yhteistyötä ja sain kunnian nyt tulla mukaan heidän huipputiimiin. Kaikki tiimijäsenet puhaltavat yhteen hiileen ja nyt saadaan hurjan paljon aikaan yhteistyön merkeissä!

 

Ja vielä pieni lisäys: Hevosten ja oma esittelysivu päivittyy nyt vihdoin parasta aikaa, joten käykää kurkkaamassa! Osa on jo valmiina :)

Mitä pidätte uudesta ulkoasusta?


6 kommenttia

  1. Mobiiliversio ainakin on aivan järkyttävän huono, kuten on kaikissa muissakin saman tekijän ulkoasuissa :D Suurin osa toiminnoista ja grafiikasta katoaa... Samalla tekstit näkyy vähän miten sattuu, keskitetty teksti on sitä paitsi pidemmän päälle raskas lukea. Plussaa kuitenkin nettiversion selkeydestä ja vaaleasta taustasta.

    VastaaPoista
  2. Nettiversio on tosi hieno ja selkeä, mutta mobiilissa tekstit heittelee, ei kaikkein mukavin luettava.. Itse tasaisin tekstit molempiin reunoihin :)

    VastaaPoista
  3. Nettiversio toimii tosi huonosti Safarilla: otsikko ja teksti menevät päällekäin, teksti on keskitetty mutta kuitenkin oikeassa reunassa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo mulla sama mobiilissa chromella ainakin, on ihan oikeassa reunassa vaikka onkin keskitetty.

      Poista
    2. Hyvä kun sanoitte! En ollut itte katsonut mobiiliversiossa tekstejä auki ja ei huomattu. Ida lupasi korjata homman mahdollisimman pian ;)!

      Poista
  4. Ihana ulkoasu!

    Munkin blogissa on tällä hetkellä Idan tekemä ulkoasu ja se on aivan huippu. Ida todellakin osaa hommansa! :)

    VastaaPoista