Petra Palomäki

keskiviikko 17. joulukuuta 2014

Joulukalenteri: 16.Luukku

16:nnen Luukun takaa paljastuu...
.... miten me maastoilaan?

Meiltä on suoraan kankaalle matkaa noin 20min ratsastaen ja siinä joutuu menemään pätkän asfalttia ja ravaileen pienen matkan, jotta pääsee sinne. Joten siis todella, todella harvoin sinne menen yksin enää ratstamaan. Meidän "maasto" on lähinnä hiekkateillä ratsastusta ja jos haluan kunnolla kankaalle meiltä on 5min trailerilla Niinisalon kangasmetsiin missä pääsre maastoilemaan niin paljon kun haluaa.

Uffen kanssa tietenkin käyn useammin Niinisalossa,  koska saan sen yksin traikkuun ja pärjään sen kanssa sielä myös yksin. Jos haluan ottaa mamman mukaan niin Heidi tulee yleensä Laralla mukaan. Zeuksen kanssa käyn yksin, mutta siinä tartten Samia auttaan lastauksessa ja sille hieman tylsää istua autossa ja odottaa että olen valmis. Onneksi Niinisalon Sotilaskoti on lähellä niin pääsee munkille ;)


Urcolla käyn todella, todella harvoin edea tiellä ratsastamassa. Se pelkää jopa omaa varjoaan ja yksin en sen kanssa voi lähteä. Vaan ainoastaan jos äiti haluaa tulla samaan aikaan käveleen vierelle niin uskalletaan mennä. Urco kun tarvitsee sen henkisen tuen rinnalle :D

Muilla käyn yleensä sitten aina jonkun kanssa, ainoat kellä menen yksin maastoon on uffe ja zeus. Vaikka zeus onkin hieman villi maastossa niin silti pärjää hyvin. Tessalla jos se on hyvällä tuulella voi mennä yksinkin, mutta välillä on inhottavaa jos sen mieliala heittää maastoilun aikana kiukun puolelle niin se pomppii jopa oman varjonsa takia :D

Ja itte kun olen töissä varsinkin näin talvella viikolla ei voi maastoilla kun on niin pimeetä...viikonloppuisin sitten joskus mennää yhdessä vaikka äitin kanssa maastoon, tai jos Enna pääsee niin sen kanssa :) harmittaa kun maastoon on pitkä matka, mutta sille ei vaan voi mitään.. 

Miten te maastoilette?

Ei kommentteja

Lähetä kommentti