Petra Palomäki

torstai 19. kesäkuuta 2014

Kankaanpään kisaviikonloppu

Lauantai 14.06.2014

Lauantaina oli vuorossa harjoitusmaastoestekisat! Täällä tallilla on super hienot uudet esteet ja uffelle aika pelottaviakin, sillä on uusia ja erikoisia niin ne on jo ihan tarpeeks hurjia siialle ;) Starttasimme siis harrastetta, vaikka maastarit osa näyttikin isommalta, mutta ei, kyllä ne oli kuitenkin vaan sen 80cm!


Verkassa uffe oli aika hyvä! Hieroja oli käynyt loppu viikosta ja sen kyllä huomasi verkatessa, että heppa on vetreä! Hypyt oli hyviä ja en montaa ehtinyt ottaa, kun pitikin jo lähteä radalle! 1.este oli perus iso tukki jonka jälkeen jatkettiin kentän ulkolaitaa pitkin 2.esteelle, joka oli kivimuuri minkä yli hypättiin, että päästiin kentälle. Tie 2.esteelle oli super tiukka ja niinhän siinä kävi miten minä luulin, uffe otti stopin muurille, sillä esteelle piti tehdä yhtäkkiä 90 asteen käännös ja uffe herraa ei saa hänen mielestään noin yllättäen järkyttää :D toisella yrityksellä meni kuitenkin yli. Muuta rauhoittelu voltti piti ennen estettä ottaa mutta päästiin kentälle!




Kentällä kaikki esteet meni oikeastaan aika hyvin, kun tarpeeksi oli vauhtia niin ei ehtinyt uffe turhia miettiin, että menenkö vai en yli! Näette videoltakin miltä meidän meno näytti! Sijoitusta ei nyt loogisesti tullut, mutta ei sitä edes lähdetty hakeen, vaan tällä saatiin hyvää kokemusta erilaisita maastoesteistä kuin mitä Niinisalossa on! :) Kaikki lauantain kuvat ottanut baxter.kuvat.fi !



 Sunnuntai 15.06.2014

Sunnuntaina puolestaan maastoesteiden sijaan me hypättiin rataesteitä! Mentiin alkuun 80-90cm luokka ja sitten startattiin tämän kauden eka 100cm rata! Uffe oli verkassa hieman vetelä, ehkä pohjankin takia, sillä verkkakentän pohja oli hieman raskaampi, niin hyppy oli sitten hieman löysä. En kovin montaa hyppyä ottanut, kun mentiin sitten jo ekalle radalle.

On hyvä ottaa pohjalle tällanen pienempi rata, niin uffe saa kytätä tuomareita, ihmisiä, aitoja ja esteitä ihan rauhassa, niin sitten isommassa luokassa ei tarvitse niihin niin keskittyä! Rata meni aika hyvin, uusinnassa muutama lähestyminen meni nyt vähän liian lähelle, mutta ei se mitään! Tämän radan jälkeen uffe nappasi itselleen sinivalkoisen ruusukkeen eli 1.sijan! Hyvä siika!






Sitten olikin metrin radan vuoro! Verkassa otin yhden isomman hypyn ja se oli menoa! Uffe tuntui hyvältä niin oli heti alkuun hyvät fiilikset kun lähdettiin radalle! Heti ekalle okserille, eli radan ensimmäiselle esteelle uffe kolautti ja minä jo luulin, että joko se nyt tiputti, mutta ei! vaan puhtaasti meni ja kuten meni loppu ratakin ja uusinta! Tiettekö miten kävi....? Uffe teki sen taas! Se nappas JÄLLEEN 1.SIJAN!! Aivan huippu hevonen!!! Ei olisi parempaa metrin rataa voinut alkukaudesta toivoa! Taisi ratsastajaa jännittää enemmän kuin hevosta, joten nyt ittelle vaan enemmän tasaisuutta niin alkaa näyttään paremmalta! :) Eli aika onnistunut kisaviikonloppu!! Huippu hevonen, huippu kisat ja puitteet ja huippu keli, ei voisi parempaa toivoa <3







Hyvää ja Hauskaa Juhannusta 
toivoo koko Petran blogin poppoo!



2 kommenttia