Petra Palomäki

perjantai 27. kesäkuuta 2014

Joonas Orannan estevalmennus 23.6


Oltiin siis uffen kanssa maanantaina Joonaksen estevalmennuksessa Kankaanpään Ratsastuskeskuksella! Sillä aikaa kun me verkattiin niin muut rakensi esteitä paikalleen. Anniina pääsi ottaan kuvia ja samalla myös videoa! Näkee ittekin näin jälkeen päin mitä virheitä teki ja missä voi parantaa :)



Aloitettiin tulemalla keskihalkaisijalla kavaletti - pysty - kavalett tehtävää. Ekoille hypyille jäin itte hieman liikaa ajaan, mutta kun ratsastin kunnolla kaarteessa lalaukkaa,  suoristin ja odotin alkoi hypytkin paraneen :) nostettiin välissä pystyä vähän ja siis tätä tehtävää jatkettiin molempiin suuntiin putkeen kuin isoa kaheksikkoa.




Tämän jälkeen tultiin ensin verkkana tuota alla näkyvää okseria, joka oli uffen mielestä aivan jäätävän pelottava! Mä luulin että se olisi vaan kytännyt tapansa mukaan mutta herra veti kolme kertaa stopit! Sitten piti laskea sellaselle vauvakorkeudelle ja sitten herra meni yli! Muistin itte vaan pysyä rauhallissa pohkeen kanssa ja luottaa siihen,  että se menee :)





Tämän jälkeen mentiin pitkällä linjalla jumppaa ja uffe oli hieman vetelä, mutta silti se ponnisti kunnolla ja korkealta, ehkä se sen takia tuntuikin selkään "vetelältä", mutta olikin vaan enemmän ponnua kuin yleensä. Taas piti muistaa istua heti alas esteen jälkeen, en saanut maiskuttaa ja piti antaa vaan hevosen hoitaa homman kotio. Ja kappas! Sehän meni oikein hyvin!







Kirjoittelen huomenna meidän eilisestä kouluvalmennuksesta!

Miltäs meno näytti?

4 kommenttia

  1. Hyvältä näyttää meno! :) Olet kyllä niin onnekas kun sulla on noin hienoja hevosia ^^
    Tuo maneesi on kyllä niin hulppean näköinen, olisi kiva päästä sinne joskus ratsastamaan!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Olen kyllä super onnekas, sillä tällasia heppoja ei ihan joka nurkasta saa, varsinkaan uffea <3 Sitten vaan pitää tulla tänne Kankaanpäähän ratsasteleen! ;)

      Poista
  2. Meno näytti kyllä aikas kivalta! :) Tessa kyllä näyttää helpommalta hypätä, kuin Uffe :D
    Tuli muuten mieleen, kun sulla on joissain postauksissa ollut ne ruskeat ratsastussaappaat, että onko ne olleet hyvät? Mietin vain itse ostaisinko samat :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti! Ja tessa on aina sellanen pomminvarma, menee mistä ja miten vaan yli, mutta sillä taas vauhdin säätäminen on hieman hankalempaa kuin uffella :D uffella taas mukavempi pyöreämpi hyppy ;) Ja juu on vielä! Mulla hajosi niistä vetskari (menee aina jokaisesta saappaasta vaikka mikä merkki olis...), olen tykännyt paljon. Kovaa käyttöä saaneet ja hieman ehkä nahka venynyt, eli nilkasta nyt aavistuksen liian löysät, mutta silti super kivat! :)

      Poista